Nyhed: Introduktion til Montech - kabinetter og PSU

Kabinetter d.  25. juni. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 757 gange.

ONTECH er et brand, der blev grundlagt i 2016. Selve brandet har været ret succesfuldt på det asiatiske marked, og nu er de på udkig efter at udvide til vestlige lande. Deres medarbejdere omfatter erfarne ingeniører og designere fra Taiwan.

 

MONTECHs kerneværdi bringer "god værdi" til kunderne, da produkterne er enten mere udstyrede eller til en billigere pris end deres konkurrenter. Selv om prisen kan være lavere end deres konkurrenter, er kvaliteten af deres produkter fin. De tager stikprøver af op til 40% af de færdige produkter for at sørge for, at det hele opfylder deres standard.

 

De produkter de laver, er meget innovative og funktionelle. F.eks. lægger Air900-serien, som lanceres i juni, vægt på luftstrøm, støj og støv. Den leveres med 3 støvfiltre (forreste, øverste, nederste) og det unikke design af aftageligt mesh på siderne. (Se billederne nedenfor)

 

Hvad angår strømforsyningerne, fokuserer de på "stabilitet" og "stilhed". De har samarbejdet med flere kendte fabrikker for at arbejde intensivt på disse to aspekter.

De vil lancere en ny komplet modulær strømforsyningsserie i august måned; der første gang blev vist på COMPUTEX. Denne serie kaldes "Century", og findes i området fra 550W til 850W. Den er 80+ guldcertificeret, fuldbro-designet, komplet modulær, udelukkende med japanske kondensatorer, lydløs blæser, LLC + SR, DC-DC-design. Måske endnu vigtigere, så måler denne PSU kun 150mm (W) .140mm (L) .86mm (H), så den passer til næsten alle kabinetter.

 

Find mere information på https://montechpc.com/

 

Kilde: https://www.guru3d.com/   og https://montechpc.com/