Nyhed: Sharkoon ELITE SHARK CA200 kabinetter

Kabinetter d.  03. juli. 2019, skrevet af Burgurne 1 Kommentarer.  Vist: 766 gange.

PRESSEMEDDELELSE

Sharkoon ELITE SHARK CA200


Pohlheim, 3. juli 2019 - Sharkoon Technologies er en international leverandør af pc-komponenter og eksterne enheder, der tilbyder ydeevne til en rimelig pris. Sharkoon præsenterer nu deres nyeste pc-kabinetter, CA200M og CA200G, fra den nye premium serie ELITE SHARK. Begge kabinetter er prisbevidste og er dedikeret til præsentation af elegance og raffinement samt omfattende plads til avanceret hardware. Selvfølgelig glemmes ikke hærdede glaspaneler og RGB-belysning.


ELITE SHARK CA200M: Rigelig værelse inde med optimal luftstrøm

Ved siden af et elegant sidepanel lavet af hærdet glas har CA200M også et frontpanel med fint meshgitter, der giver mulighed for en forbedret luftgennemstrømning. Således giver PC-kabinettet ikke kun et optimalt udsyn til hardwaren indenfor, men det giver også de installerede komponenter en ideel luftgennemstrømning. Det hængslede sidepanel giver hurtig og nem adgang til indersiden af kabinettet

.
 


ELITE SHARK CA200G: Pure Elegance

Ligesom den ovenfor beskrevne kabinet-version har CA200G også et hængslet sidepanel af hærdet glas. Der er kun en forskel, der karakteriserer denne version: I stedet for et meshgitter er hovedelementet i CA200G's frontpanel lavet af glas. På grund af dens reflekterende farvetone er glasset næsten ikke gennemsigtigt og er derfor en perfekt baggrund for RGB-belysningen.

 

 


Rigelig plads til high-end komponenter

Ud over ATX- og E-ATX-hovedkort vil grafikkort med en længde på op til 42,5 centimeter også finde plads i CA200M og CA200G kabinetterne. Derudover har CPU-kølere med en højde på op til 16,5 centimeter og strømforsyninger med en længde på op til 24 centimeter plads inden for de generøse dimensioner inde i kabinetterne. Der kan installeres fire 3,5" harddiske og syv 2,5" SSD'ere.

Masser af farver

Begge pc-kabinetter er ikke kun udstyret med LED-stripbelysning på frontpanelet, men de er også forudinstalleret med en 120 mm adresserbar LED-ventilator på bagsiden. Via bundkort med stik til justerbare lysdioder er det også muligt at forbinde op til seks flere belysningskomponenter. Ved hjælp af stitkonfigurationen 5V-D-kodet-G eller 5V-D-G kan disse elementer vise 16,8 millioner farver. Men selv uden denne forbindelse på bundkortet, kan belysningen stadig justeres. Dette sker via den integrerede RGB-controller, der gør det muligt at vælge 20 forudindstillede lyseffekter ved hjælp af en dedikeret "lysswitch".
 

Installering af grafikkort: Klassisk eller Vertikal

Uanset hvilken version af ELITE SHARK CA200 du vælger, er der ingen begrænsninger for installationen af grafikkort. Disse kan monteres normalt eller monteres lodret. Til klassisk vandret installation er en grafikkortholder indeholdt som tilbehør, som simpelthen er installeret med fingerskruer. Holderen med et beskyttende gummidæksel støtter grafikkortet godt. Der er to ekstra ekspansionsspor til rådighed i kabinettet til vertikalt placerede grafikkort. For at installere disse er der et separat vertikalt grafikkortsæt til salg fra Sharkoon.

Optimal luftmængde i begge versioner

I både CA200M og CA200G er der syv steder for fans. Desuden vil kabinetterne understøtte to radiatoropsætninger: 420 millimeter radiatorer kan installeres på forsiden, og 360 millimeter radiatorer kan placeres under toppanelet. Med en speciel montering og ekstra lange installations slots inde i kabinetterne har Sharkoon også taget højde for den nemme installation af et reservoir og vandkølingpumpe. Og for at undgå, at støv og snavs kommer ind i sagen, har hver åbning til luftstrøm et aftageligt støvfilter.

Pris og tilgængelighed

Sharkoon ELITE SHARK CA200M og CA200G er nu til salg for den foreslåede salgspris på 119 euro.

 

Yderligere info kan findes her:  http://sharkoon.com/Download/Cases_and_Power/Midi_ATX/ELITE_SHARK_CA200/prem_CA200_en_02.pdf

 

Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
05-07-2019 11:45:30
Svar/Indlæg:
15958/637

CA200M er faktisk ret pænt. Ikke super meget RGB lir og dejligt at se et kabinet med mesh front.