Nyhed: ADATA udgiver XPG GAMMIX S50 PCIe Gen4x4 M.2 2280 Solid State Drive

Solid state disk d.  30. juli. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 714 gange.

Pressemeddelse:

Taipei, Taiwan – July 30, 2019

ADATA® Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), en førende producent af højtydende DRAM-moduler, NAND Flash-produkter og mobil tilbehør annoncerer i dag lanceringen af XPG GAMMIX S50 PCIe Gen4x4 M.2 2280 solid state drive (SSD ). Ved hjælp af næste generation af PCIe Gen4x4 og implementering af NVMe 1.3-standarden leverer S50 lynhurtig læse / skriveydelse på 5000/4400 MB pr. Sekund. Hvad mere er, det indeholder en aluminium køleplade til fremragende varmeafledning, 3D Flash-hukommelse med op til 2 TB kapacitet, SLC-cache, en DRAM-cache-buffer, end-to-end databeskyttelse og low-densitet Parity-Check (LDPC) fejl korrigering af kodeteknologi.

Oprettet til gamere, pc-entusiaster, overclockere og grafikfagfolk

Spring ind i fremtiden med PCIe 4.0

S50 har den nyeste PCIe Gen4x4-interface og tilbyder hastigheder, der er op til ti gange hurtigere end en SATA SSD og er fuldt kompatibel med PCIe 3.0. I kombination med SLC-cache, en DRAM-cache-buffer, leverer S50 vedvarende læse / skrivehastigheder på op til 5000 / 4400MB pr. Sekund og tilfældig læse / skrivning på op til 750K / 750K IOPS.


Effektiv og ser cool ud

S50 forbliver kølig takket være sin aluminiums køleprofil. Køleprofilen kan reducere temperaturerne med op til 10 grader for ultimativ stabilitet. Ikke kun holder den S50 kølig, men den ser også cool ud med sit sports-bilinspirerede kevlar design.


Bedste effektivitet

S50 understøtter LDPC-fejlkorrektionskodeteknologi til at detektere og rette et bredere spektrum af datafejl for mere nøjagtige dataoverførsler og en længere SSD-levetid. Desuden sikrer S50 med E2E (End-to-End) databeskyttelse og RAID Engine support, datasikkerhed og integritet.

Hver komponent på S50 har bestået omhyggelig screening, test og certificering. Derudover understøttes det af en 5-års garanti.


Om XPG - Xtreme Performance Gear

XPG blev oprettet af ADATA med det formål at levere produkter med høj ydeevne til spillere, esports-proffere og teknologiske entusiaster. XPG er forpligtet til at udvikle produkter, der hjælper brugerne med at opnå ekstrem ydeevne; derfor arbejder de tæt med gaming- og esports-samfundet for at indsamle indsigt i brugernes reelle behov og integrere det i dets hardware. Ud over ydeevnen overgår hvert XPG-produkt den strenge ADATA A + testmetodik, som sikrer de højeste standarder for stabilitet og pålidelighed. XPG-produkter er ikke kun solid funktionalitet og holdbarhed, men de skinner også igennem med blotte cool designs, der har opnået prestigefyldte internationale priser såsom Japans pris for god design. XPG leverer ekstreme spiloplevelser, der hjælper med at gøre hvert øjeblik spændende.