Nyhed: Lian Li introducerer TU150 kabinettet

Kabinetter d.  23. august. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1398 gange.

LIAN LI Industrial Co. Ltd., en verdens førende producenter af aluminiumskabinetter og pc-tilbehør, er stolt af at introducere den næste udvikling inden for sin TU-kabinetfamilie med TU150.

Den bærbare TU150 med det udtrækkelige håndtag er designet til første gangs buildere, der kræver en fiks lille formfaktor, og som tilbyder fantastiske ventilationsmuligheder, en næsten værktøjsfri oplevelse og en blandet hærdet glas / børstet aluminiumsstil tilgængelig i sort eller sølv, der vil passe ind enhver stilfuld omgivelse.

TU150 er designet til at give en bedre build-oplevelse for Mini-ITX-entusiaster og er en sofistikeret og elegant lille formfaktor. Bygget med sorte eller sølvbørstede sidepaneler i aluminium og et hærdet glaspanel i venstre side. Det værktøjsløse design giver let betjening og en ren finish. Bærehåndtaget, der er i stand til at understøtte op til 15 kg og inspireret af TU100 og TU200, fik et omfattende redesign for at være fuldt udtaget og forsvinde problemfrit i toppanelet.

For at komplementere det flotte udseende har TU150 al den I / O, der forventes i et moderne kabinet, såsom USB3.0 (x2), USB Type C (x1) såvel som HD-lyd. TU150 har en gennemtænkt kompatibilitet med forskellige kølesystemer. Med en samlet dybde på 375 mm og bredde på 203 mm kan TU150 let rumme to 120 mm ventilatorer, en foran og en bagpå, for at skabe en lige luftunnel og sikre korrekt ventilation af alle komponenter. Derudover kan to 120 mm ventilatorer installeres under GPU'en for at holde grafikkortet på en optimal ydelsestemperatur. Højtydende entusiaster har også muligheden for at installere en 120 mm AIO eller en CPU-køler på op til 165 mm højde. Oven i alt dette, har TU150 bagplade 3 aftagelige udvidelsesåbninger og kan understøtte et grafikkort på op til 320 mm x 165 mm (L x B).

For så vidt angår storage skuffer TU150 heller ikke. Med en konfigurationsmulighed på 2x 2,5 "SSD eller 1x 2,5" SSD + 1x 3,5 "HDD. Builders kan drage fordel af det hærdet glaspanel til med frimodighed at vise deres diskkonfiguration, fordi kabelstyringen ikke kun får dit system til at se godt ud, men faktisk også er med til at forbedre luftstrømmen. TU150 er designet med en kabelhåndteringsløsning på øverste "etage", da den udtrækkelige håndtagsmekanisme skaber et "loft" -rum, hvilket giver plads nok til at gemme nogle kabler ovenfra. For det andet er bundkortbakken monteret så der gives plads til organisering af PSU-kablerne, mens højre side af chassiset har plads nok til at trække og rydde op i alle dine kabler. Til sidst har sidepanelet med hærdet glas et skraveret område øverst til at minimere synligheden af kablerne.

TU150 er tilgængelig fra og med i dag, den 23. august, 2019, til en MSRP på $ 109,99 USD.

 

Kilde og billeder: Guru3D og Lian Li