Nyhed: LIAN LI lancerer O11 Dynamic XL

Kabinetter d.  31. august. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1066 gange.

LIAN LI præsenterer O11 Dynamic XL, en større og forbedret version af O11 Dynamic. O11D XL er bygget med brugerens feedback i tankerne og er indstillet til at blive det pc-chassis, du vælger til vandskøling, opbygning af arbejdsstationer, og spilentusiaster til maksimal tilpasning.

O11 Dynamic XL er fremstillet af aluminium og hærdet glas, og fås i sort eller hvid. Det er fyldt med funktioner, der gør hvert pc-DIY-projekt til en drøm. Større på alle måder (O11XL D 471mm, H 513mm, W 285mm vs. O11D D 445mm, H446mm, W272mm), så køleindstallationer bliver næsten ubegrænsede. Vandkølingentusiaster kan bruge tykkere og længere radiatorer samt højere GPU-vandblokke. Eller hvis der i stedet anvendes luftkøling, kan O11 Dynamic XL rumme nogle af de største tårnkølere på markedet. Til sidst giver den øgede bredde på 285 mm forbedret luftstrøm med mulighed for at tilføje en 120 mm ventilator bagpå.

For at gøre byggeprocessen så smertefri som muligt er bunden af chassiset udført med aftagelig radiatorbeslag for at gøre montering af radiatoren til en enkel opgave. Du skal ikke mere vende rundt på chassiset for at skrue alt fast, bare tag beslaget ud, monter det og sæt det tilbage.

Til Work Station drømme-pc

Ved at holde 3D-skaberen og designeren i tankerne, sammensatte LIAN LI den valgte løsning med O11D XL. Kapacitet til at håndtere op til E-ATX og EEB (dvs. X599 ASUS Dominance Extreme) bundkort til den mest kraftfulde CPU-understøttelse. Rummet bag bundkortbakken indeholder nu fire hot-swappable HDD / SSD-bugter samt tre ekstra SSD-pladser bag kabeladministrationen. Den ekstra afdækning / SSD bakke der er monteret på sideradiatorområdet giver brugeren mulighed for enten at vælge at installere SSD'er eller fjerne bakken for at montere ventilatorer eller en radiator. Modulariteten af disse bakker muliggør også placering af SSD'er i bunden af ??kabinettet. I alt kan der monteres op til 10 SSD'er for at imødekomme brugerens lagerbehov.

For et rent Asus ROG-look

Med en fuldt adresserbar RGB-strimmel langs det forreste hærdet glaspanel kan entusiaster tilpasse deres chassis til at matche det indre systemfarveskema. Da de er ROG-certificeret, er O11D XL's LED'er kompatible med ASUS Aura for perfekt synkronisering af systemets lyseffekt. Og for at sikre, at alt er behageligt at se på, har O11D XL mere plads bag bundkortbakken, samt vinklede gummi-nitter for at lette kabelstyringen. Derudover er i alt 4 x USB 3.0 strategisk placeret på frontpanelet (2 x USB 3.0 øverst til højre og 2 x USB 3.0 nederst til højre for at være mere ergonomisk, uanset om kabinettet er placeret på eller under skrivebordet. Yderligere er der 1 x USB 3.1 type C samt HD-lyd- og mikrofonporte og en ARGB-controller. Gå videre, byg drømme-pc'en, LIAN LI har din ryg med O11 Dynamic XL.

Kilde og billeder: Guru3D.com

O11 Dynamic XL fås fra og med i dag, den 30. august, 2019, til en MSRP på $ 199,99 USD.