Nyhed: EK Water Blocks udgiver EK-Momentum MSI Z390 MEG Godlike D-RGB monoblocks

Køling d.  03. september. 2019, skrevet af Burgurne 2 Kommentarer.  Vist: 800 gange.

EK Water Blocks, frigiver en Intel LGA1151-sokkelbaseret monoblok tilhørende Quantum Line produkter, EK-Momentum MEG Z390 Godlike. Denne monoblock er specielt konstrueret til MSI MEG Z390 GODLIKE bundkort. Den adresserbare D-RGB LED i monoblokken er kompatibel med Mystic Light Infinity RGB-kontrol.

Dette er en komplet alt-i-en (CPU og bundkort) vandkøleløsning til bundkort, der understøtter 8. og 9. generation af Intel Core-processorer. Monoblokken er kompatibel med MSI MEG Z390 GODLIKE bundkort.

Denne monoblock er designet og konstrueret i samarbejde med MSI og bruger den nyeste generation af EK-køleblok, der bruges på Quantum-opstillingen, for at sikre den bedst mulige CPU-afkøling og ikke reducere flowet til andre komponenter. Denne vandblok køler direkte CPU'en i en LGA1151 sokkel såvel som spændingsreguleringsmodulet (MOSFET). Vand strømmer direkte over alle kritiske områder, hvilket giver entusiasterne en fantastisk løsning til høje og stabile overclocks. Ligesom med enhver EK-monoblok, er EK-Momentum MEG Z390 Godlike D-RGB designet med høj flow og det kan også let bruges med systemet ved hjælp af en svagere vandpumpe eller lavere indstillinger for pumpehastighed. Momentum-monoblokken leveres også med sofistikeret D-RGB (adresserbar) lys, der kan forbindes til et standard 3-pin 5V D-RGB stik.

Denne Z390-baserede monoblok leveres også med en specieldesignet plade, der sikrer, at monoblokken har bedre mekanisk kontakt med den integrerede heatsink fra 8. og 9. gen Intel 1151-baserede processorer ved at undgå evt. hævede hjørner. Resultatet er bedre termisk overførsel. Bunden af monoblokken er lavet af forniklet elektrolytisk kobber, mens toppen er lavet af akrylglasmateriale af høj kvalitet. 

En digital (adresserbar) 3-pin 5V D-RGB LED-strip er installeret i monoblokken, der sluttes til bundkortets 3-pin LED-stik, eller den kan tilsluttes enhver anden understøttet 5V 3-pin LED-controller. Dette produkt er kompatibelt med MSI Mystic Light RGB-kontrolsoftware. Pilemarkeringen på det 3-polede LED-stik skal monteres med + 5V-markeringen på RGB-overskriften.

Tilgængelighed og priser
EK-Momentum MEG Z390 Godlike D-RGB - Plexi monoblock er lavet i Slovenien, Europa og er let tilgængelig til forudbestilling gennem EK Webshop og Partner Reseller Network. EK-Momentum MEG Z390 Godlike D-RGB - Plexi monoblock starter forsendelsen 4. september.

EK-Momentum MEG Z390 Godlike D-RGB - Plexi 139,90 €

 

Kilde og billeder: TechPowerUp.com

Lace
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-09-2019 14:39:51
Svar/Indlæg:
2357/72

"Godlignende". 😀Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-09-2019 16:17:46
Svar/Indlæg:
5560/1196

Ups, er rettet. Det var en smutter 😉