Nyhed: Samsung bringer revolutionerende softwareinnovation til PCIe Gen4 SSD'er for maksimeret ydelse

Solid state disk d.  19. september. 2019, skrevet af Burgurne 1 Kommentarer.  Vist: 1281 gange.

Pressemeddelse fra Samsung Korea on September 19, 2019:

Samsung Electronics, verdens førende inden for avanceret hukommelsesteknologi, annoncerede i dag, at det har bragt de nyeste softwareinnovationer til virksomhedens mest avancerede PCIe Gen4 solid state drive (SSD) -serie, hvilket åbner et nyt paradigme i SSD-ydelse.

”Vi kombinerer gennembrudshastigheder og kapacitet med revolutionerende softwareløsninger, når vi fremskynder udvidelsen i det premium SSD-marked,” sagde Kye Hyun Kyung, koncerndirektør for Memory Solution Product & Development hos Samsung Electronics. ”Vi planlægger at introducere yderligere innovation ledet af vores mest avancerede (sjette generation) V-NAND til at hjælpe med at udløse meget mere vækst på det globale it-marked.”

3 Softwareinnovationer: 
De tre softwareinnovationer inkluderer: 1) 'fail-in-place (FIP) -teknologi', der sikrer en 'never-die' SSD, 2) 'virtualiseringsteknologi', der giver uafhængige virtuelle arbejdsområder for flere brugere, og 3) 'V- NAND-maskinindlæringsteknologi ', der bruger big data til nøjagtigt at verificere datagyldigheden, selv når man arbejder i ultrahøj hastigheder.

Samsungs FIP-teknologi markerer en ny milepæl i den 60-årige lagringshistorie ved at sikre, at SSD'er opretholder normal drift, selv når der opstår fejl på chipniveauet, hvilket muliggør en aldrig-døende SSD for første gang i branchen. Tidligere betød svigt i kun en ud af flere hundrede NAND-chips at man skulle udskifte en hel SSD, hvilket medførte systemnedetid og ekstra omkostninger til udskiftning af drev. SSD'er integreret med Samsungs FIP-software kan registrere en defekt chip, scanne for eventuelle skader i data og derefter flytte dataene til andre arbejdschips. Hvis der f.eks. Identificeres en fejl i en af 512 NAND-chips inden i en 30,72TB SSD, aktiverer FIP-softwaren automatisk fejlhåndteringsalgoritmer på chipniveauet, mens det opretholder drevets høje, stabile ydelse.

Samsungs SSD-virtualiseringsteknologi gør det muligt at opdele en enkelt SSD i maksimalt 64 mindre SSD'er, hvilket giver uafhængige, virtuelle arbejdsområder for flere brugere. Udnyttelse af denne software kan udbydere af cloud-lagring udvide deres tjenester til et større antal brugere med den samme mængde ressourcer for at optimere produktets konkurrenceevne. Virtualiseringsteknologien gør det også muligt for SSD'er at påtage sig nogle af de virtualiserede opgaver, der typisk udføres af server CPU'er, såsom Single-Root I / O Virtualization (SR-IOV), hvilket kræver færre server CPU'er og SSD'er, hvorved serverfodaftrykket reduceres for forbedret den samlede it-effektivitet.

Virksomhedens V-NAND-maskinindlæringsteknologi hjælper med nøjagtigt at forudsige og verificere celleegenskaber samt opdage enhver variation mellem kredsløbsmønstre gennem big data-analyse. Dette sikrer overlegen datapålidelighed, da stigende SSD-hastigheder udgør en udfordring i læsning og verificering af data gennem de ekstremt hurtige spændingsimpulser. En SSD bygget med over 100-lags fire-bit NAND, som kræver betydeligt mere præcis cellekontrol end tre-bit NAND, er i stand til at generere de højere niveauer af ydeevne, kapacitet og pålidelighed, der kræves i server- og datacenterlagringssystemer med maskinlæringen software.

Dagens hurtigste NVMe SSD'er - Samsung PM1733 & PM1735
Samsung begyndte masseproduktion af sin næste generation af PCIe Gen4-baserede PM1733 og PM1735 SSD'er i sidste måned med dobbelt så høj hastighed som Gen3 SSD'erne, hvilket udnyttede virksomhedens tre centrale softwareteknologier. 12,8 TB PCIe Gen4 NVMe SSD (PM1735) tilbyder for eksempel næsten 14 gange den sekventielle ydelse af en SATA-baseret SSD med 8 GB / s til læseoperationer og 3,8 GB / s til skriv. Tilfældige hastigheder måler 1.450.000 IOPS til læsninger og 260.000 IOPS til skriv. Desuden tilbyder PM1733 enkelt- og dual-port-indstillinger til understøttelse af server- og lagerapplikationer samt multistrømskrivninger og SR-IOV.

De to NVMe SSD-serier tilbydes i 19 modeller og leveres i to formfaktorer - 2,5 tommer (U.2) og HHHL (korttype) - med kapaciteter, der spænder fra 0,8 TB til 30,72 TB til at imødekomme de forskellige behov hos OEM'er verden over . Drevene sikrer også udholdenhed for et eller tre drevskrivninger pr. Dag (DWPD) over en fem-årig periode.

Samsung planlægger snart at udvide anvendelsen af sine innovative softwareteknologier til en meget bredere vifte af server- og datacenter-SSD'er for aktivt at imødekomme globale kunders behov og yderligere styrke dens fordel i premium-hukommelsesmarkedet.

Pris er pt ukendt.

 

Kilde og billeder: Samsung

 

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
20-09-2019 18:30:25
Svar/Indlæg:
1530/59

Så er det på tide de halvere prisen på deres PRO og EVO serier 😀