Nyhed: Cooler Master lancerer MasterFan SF120M Computer Kabinet Fan

Diverse d.  23. september. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 616 gange.

Pressemeddelse fra CoolerMaster:

Cooler Master, en global førende producent inden for design af innovative pc-komponenter, introducerer MasterFan SF120M, en ny tilføjelse til flagskib-MasterFan-serien af kabinet fans. SF120M er udelukkende designet med ydeevne i tankerne.

SF120M har en patenteret antivibrationsmotor med dobbelte kuglelejer for at reducere friktion, øge ydelsen og minimere støj under drift. Derudover er rammens eksklusive lyddæmpende design med gummihjørnepuder vibrationer med til at minimerer støj yderligere.

Industriel ventilatorstruktur
SF120M bruger Cooler Master's industrielle ventilatorstruktur, der reducerer bladenes flexing under kørsel, mens den sikrer en stille drift og maksimal luftstrøm.

Tilpasningskøleløsninger
Indbygget i SF120M's ramme er en lille switch, der giver brugerne mulighed for at forudindstille den maksimale blæserhastighed i PWM-tilstand. Ventilatoren inkluderer tre profiler, der når tophastigheder fra 1200 til 2000 o / min, hvilket tillader tilpasbare køleopløsninger.

MasterFan SF120M vil være tilgængelig hos udvalgte Cooler Master-forhandlere inklusive henholdsvis Amazon og Newegg for $ 29.99 den 23. september 2019.