Nyhed: Cooler Master debuterer med ny CPU Air Cooler MasterAir MA620M

Køling d.  26. september. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 917 gange.

Pressemeddelse:

LOS ANGELES, CALIF., SEPT. 16, 2019 - Cooler Master, en global leder inden for fremstilling af pc-komponenter, debuterer med MasterAir MA620M CPU Air Cooler. I forlængelse af den anerkendte MasterAir-serie er MA620M dobbelt aluminiumstårne udstyret med et nydesignet cross-platform monteringssystem, der giver maksimal luftkøling.

Peak performance, unik æstetisk
MA620M har en unik dobbelt tårn køleplade med forstørrede finner og anvender 6 kobbervarmerør for optimal luftstrøm og køleegenskaber. Inspireret af et stealth-lignende æstetisk design, anvender MA620M unikke lyseffekter på tværs af kølerens øverste låg, drevet af adresserbar RGB.

Alsidige køleløsninger
MA620M er udstyret med et let top-down-monteringssystem til en hurtig og nem installation. Inspireret af slutbrugerfeedback er MA620Ms monteringssystem bygget til alsidighed, der er i stand til at montere både Intel og AMD CPU-platforme. Luftkøleren inkluderer også forbedret RAM- og GPU-afstand til at levere effektive og effektive køleløsninger til pc-bygninger.
 

                                                                                                                    

Finjusteret køleydelse: MasterFan SF120R
MA620 er bygget med den nyeste tilføjelse fra MasterFan-serien, SF120R, og inkluderer luftbalanceventilatorblade, der er optimeret til den perfekte balance mellem luftstrøm og tryk. Med lydløs IC-driver og en lang række hastighedsindstillinger kan den bruges til lydløs betjening eller finjusteres for maksimal køleydelse.

Cooler Master mener, at det at give pc-brugere frihed til at skabe visuelt fantastiske RGB-effekter samt give effektiv køling af deres systemer er afgørende for at opnå en af virksomhedens missioner. Med innovative teknologier kombineret med en lang række funktioner, er MasterAir MA620M fremstillet for at give den mest effektive bygningsoplevelse.

Tilgængelighed
MA620M vil være i butikkerne i slutningen af oktober for en MSRP på;
DKK 616 kr
NOK 803 kr
SEK 880 kr
103 EUR

 

                                  
           
                      

                       ? 
 

                                                                                                          

                            

 

For mere information om Cooler Master's MasterAir MA620M, kan du besøge:
MasterAir MA620M  https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-air-coolers/masterair-ma620m/