Nyhed: BitFenix udgiver its Nova Mesh TG 4 ARGB

Kabinetter d.  02. oktober. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 554 gange.

BitFenix NOVA MESH TG er genoplivningen af den populære BitFenix NOVA med nyudviklet design og funktioner for at give den bedste balance mellem ydelse, udseende og brugervenlighed.

NOVA MESH TG repræsenterer ikke kun BitFenix 'mangeårige tema med enkel elegance, men også dedikationen til at tilbyde et godt afrundet PC-chassis. Kernen i NOVA MESH TG er dets rene design, velafbalanceret mellem en perfekt organiseret indvendig struktur og det slanke udvendige design suppleret med et røgfarvet sidepanel med hærdet glas. Dets design kan prale af flere funktioner der forbedrer installationen og brugervenligheden, såsom brugervenlig installation, støjdæmpende materiale, aftageligt støvfilter med høj densitet og design med dobbelt kammer.

BitFenix NOVA MESH TG er en allrounder, der tilbyder god luftstrøm kombineret med moderne elegant design, hvilket gør det til et ideelt valg til de fleste brugerscenarier. Med rent interiør, optimeret luftstrøm og omfattende kompatibilitet tilbyder NOVA MESH en god balance i ydelse og udseende i sin klasse. Det er specifikt design med brugervenlighed i tankerne med nem installation og vedligeholdelsesfunktioner. Alt dette toppes med et sidepanel af hærdet glas for at vise kernekomponenterne i systemet.

Røgfarvet 4 mm hærdet glas
BitFenix NOVA MESH TG leveres med et sidepanel af hærdet glas i høj kvalitet med en tykkelse på 4 mm. Den hærdede glasplade er let tonet og viser de ofte RGB-belyste kernekomponenter.

Rent interiør med 23 mm kabelrum bag bundkortpladen
NOVA MESH TG leveres med en PSU-montage, der skjuler PSU'en og op til to HDD'er under den, mens tre SSD'er kan fastgøres på bagsiden af bundkortpladen, så der kun kan ses bundkort, grafikkort og køleopløsningen gennem den hærdede glasplade . Det 23 mm kabelrum bag bundkortpladen gør det til et let job at skjule kablerne. Med drevbakkerne ude giver NOVA MESH TG masser af plads til grafikkort med en længde op til 340 mm.

Specter RGB-ventilator er kompatibelt med større bundkortmærker.
Bitfenix NOVA MESH TG leveres forudinstalleret med 4x højeffektive BitFenix Specter A-RGB fans for en mere effektiv køleydelse. Specter A-RGB fans er også meget stille på under 22 dBA og kan stadig give tilstrækkelig luftstrøm på grund af det specielle ventilatorbladdesign. De fire ventilatorer, der er installeret, er adresserbare RGB-blæsere, og de understøtter også ASUS AURA SYNC til synkroniserede lyseffekter på tværs af alle understøttede komponenter og perifere enheder.

Termisk kapacitet
Optimeret luftstrøm er afgørende for god ydelse og forlænget levetid for komponenter. Alle BitFenix NOVA MESH TG tilbyder rigtig god luftstrøm med et støvfilter net foran, der understøtter op til 360 mm radiator og 3x 120 mm ventilatorer. Den øverste 240 mm udgang og den bageste 120 mm udgang opretholder en god balance mellem luftindtag og udgang.

Funktionelt design
NOVA MESH TG går ikke på kompromis med det elegante design af Mesh-frontpanelet. Meshet med høj densitet, der bruges i NOVA MESH TG, har over ti tusind huller til luftstrøm og støvfiltrering og er med magnetisk funktion for nem fjernelse. Det rene interiørdesign sikrer ikke kun ubegrænset luftstrøm, men også fokuseret luftstrøm til GPU'erne for effektiv køleydelse. Den tætte PSU-beklædning giver NOVA MESH TG to individuelle kamre. Dette giver mulighed for optimalt at køle hver komponent individuelt for at tilbyde mere effektiv termisk ydeevne. Den medfølgende bløde polstring mellem chassiset og sidepanelerne i glas sørger for, at systemets ventilatorstøj reduceres markant, selv når det kører ved fuld belastning.

Nem rengøring med aftagelige støvfiltre
NOVA MESH TG er designet til at tilbyde pålidelig ydelse i årene fremover. Ved at filtrere støvpartikler, som reducerer systemets levetid, kan systemer, der er bygget med NOVA MESH TG, prale af støvfri drift. Det forbedrede filternet foran er med et indbygget nylonfilter, der forhindrer støv i at trænge ind i systemet, mens filteret i bunden holder PSU'en fri for støv. Den øverste udgang er også udstyret med et nylonfilter for at sikre alsidighed. Alle disse filtre kan let fjernes for hurtigere rengøring.

Data på kabinettet:

 

Kilde og billeder: Guru3D.com