Nyhed: Striker: Antec Mini-Tower til custom vandkølingentusiaster

Kabinetter d.  07. oktober. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 579 gange.

Pressemeddelse:

Antec Inc., førende udbyder af højtydende computerkomponenter og tilbehør til gaming, pc-opgradering og Do-It-Yourself-markedet, viser en ny vinkel på innovation: den nye åbne ramme Mini-Tower “Striker” er nu leveringsklar fra 299 € (vejledende salgspris inklusive moms).

Striker er designet til custom vandkøling. Kendetegnet ved sin uregelmæssige form, unikke udseende og innovative struktur, er Striker den første åbne kasse med et frontplaceret VGA-design, ITX-formfaktor og fed styling. Striker er formet til en spektakulær friluftsramme og måler 420 mm x 230 mm x 410 mm og leveres med en GPU-holder foran. Placeret på højre side, inkluderer den forreste adgang en Type-C 3.1, 2 x USB 3.0-porte, HD Audio og tænd / sluk-knap.

Mini-tårnet er sammensat af 4 mm hærdet glasplader og lader brugeren vise sit byggeri. Aluminium og stålstrukturen giver en unik kvalitetsfinish og holdbarhed. Den åbne ramme giver stor termisk ydelse og giver entusiaster en god udfordring. Brugere kan installere op til 2x 120 mm ventilatorer og 1x 240 mm radiator på siden og bagpå til ekstrem køling, med åben plads til at opbygge det ideelle vandkølingssystem. Chassiset har plads til en GPU på op til 330 mm, en strømforsyning med en maksimal længde på 160 mm og tilbyder 45 mm plads til kabelstyring. Et PCI-E riser cable er også en del af denne fantastiske pakke. Takket være 90 graders rotation på bundkortet findes masser af plads til at skjule kablerne i bunden af chassiset.

Sen den officielle Striker-video her: https://www.youtube.com/watch?v=9Id8icaj6NU