Nyhed: ROCCAT Kone Pure Ultra mus Fås i Asien og EU den 11. oktober

Diverse d.  10. oktober. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 496 gange.

Pressemeddelse:

ROCCAT, Turtle Beach's Hamburg, Tyskland-baserede pc-tilbehør-afdeling annoncerede i dag frigivelsen af Kone Pure Ultra PC-gamingmus. Kone Pure Ultra kan blive din yndlingsmus, genfødt med den nyeste teknik og et nyt ultra-let vægt design. ROCCATs Kone Pure er blevet et sikkert valg af mus for mange ydelsesfokuserede gamere, og Kone Pure Ultra bevarer den oprindelige ergonomiske form fra sin forgænger, inklusive den strategiske knapplacering, skarpe "klik" -følelse og det elskede Titan Wheel, men med en meget lettere vægt på 66 gram, hvilket gør det til en af de letteste pc-mus på markedet. Kone Pure Ultra opdateres også med de nyeste funktioner, herunder ROCCATs Owl-Eye 16K-sensor, 1000hz polling rate, onboard hukommelse til programmerbare makroer og profiler med mere. Kone Pure Ultra fås hos førende detailhandlere i Asien, Storbritannien og Europa for en MSRP på 69,99 € / 59,99 £ og vil være tilgængelig i USA denne vinter til en MSRP på $ 69,99.

"Kone er en del af ROCCATs arv, så hver gang vi frigiver en ny version, ønsker vi altid at sikre, at vi tilfredsstiller vores loyale Kone Pure-brugere, såvel som at lokke nye spillere til" sagde René Korte, General Manager for PC Produkter på Turtle Beach. "Alt, hvad gamere elsker ved Kone Pure er der og opgraderes i Kone Pure Ultra, og vi er ikke i tvivl om, at dette er en af de bedste tilgængelige gamingmus, der er gjort endnu bedre."

Kone Pure Ultra leverer ikke kun den lettere version af sin forgængers meget elskede form og fornemmelse, men som en ultra-let mus er den en industry-first i sin ergonomi. Med en vægt på kun 66 / 66,5 gram (Ash Black-versionen er 66 gram, mens den Arctic White-version er 66,5 gram), er Kone Pure Ultra en ultra letvægtsmus med en solid krop og en blød belægning, der omkranser musen for den perfekte fornemmelse. Udviklet af ROCCAT for at give fordelene ved ultraviolette gummibelægninger. Denne Evolutionary Performance Coating er holdbar og fingeraftryksbestandig. Det sikrer et fast og sikkert greb om musen under lange gaming-sessioner og tilføjer Kone Pure til den allerede anerkendte komfort. Fordelene er en forbedret fornemmelse og lyd fra "klik" plus det berømte 2D Titan musehjul, ekstra store musefødder med afrundede kanter og lettere, mere fleksibelt 1,8 m kabel - alle kerneegenskaber i Kone Pure - er revideret for at lave den bedste ultralette pc-mus.

Kone Pure Ultra har også ROCCATs seneste 16.000 dpi Owl-Eye sensor for ekstraordinær skarp nøjagtighed og sporingsevne. Justerbar i trin på 50 dpi er Owl-Eye 16K-sensoren baseret på PixArt 3389-sensoren. Plus, det er den første Kone Pure, der indeholder ROCCATs AIMO-levende belysnings-økosystem. Kone Pure Ultra vil interagere med den fulde AIMO-portefølje for at skabe en virkelig unik lysoplevelse. Kone Pure Ultra, der afrundes med en pollingfrekvens på 1.000 Hz, 512 kB ombord for at gemme makroer og profiler, er måske let i vægt, men er ikke et kompromis med funktionalitet og ydelse.

 

Kilde og billeder: TechPowerUp.com