Nyhed: 5000 MHz DDR4 hukommelse DIMM'er til Ryzen 3000 fra Corsair

RAM d.  11. oktober. 2019, skrevet af Burgurne 1 Kommentarer.  Vist: 678 gange.

Corsair har annonceret et nyt sæt af sin Vengeance LPX DDR4-hukommelse og blev den første kommercielt tilgængelige højfrekvente DRAM til at bryde 5.000 MHz barrieren. Denne Micron-baserede hukommelse er nu tilgængelig i et 2x 8 GB kit, der når sit fulde potentiale i udvalgte MSI X570 bundkort, der kører 3rd Gen AMD Ryzen Desktop Processors.

Vengeance LPX sætter endnu en gang en ny milepæl i verden af ??performancehukommelse og fortsætter med at levere sin mangeårige tradition for fremragende ydelse takket være partnerskabet mellem Corsair, MSI og AMD. De nye moduler er specifikt designet og fuldt testet for at opnå deres rekordstore maksimale frekvens på 5.000 MHz på Ryzen 3000-platformen i MSI MEG X570 GODLIKE, MSI MEG X570 ACE, MSI MEG X570 UNIFY og PRESTIGE X570 CREATION bundkort ved hjælp af deres inkluderede automatiserede overclocking-hjælpeprogrammer.

En inkluderet valgfri Vengeance Airflow Fan køler hukommelsesmodulerne direkte for at sikre deres højfrekvente ydelse, selv når de kører ved de mest krævende indstillinger.

“At skubbe grænserne for ydeevne DRAM er et konstant fokus for os,” sagde Reimar Goetze, Senior Manager for Memory Products hos Corsair. ”Ved hjælp af nøglepartnere som MSI og AMD er vi glade for at forblive i spidsen for branchen med endnu en lancering af pladesæt.”

"Denne imponerende bedrift er kun muliggjort med komponenter af højeste kvalitet, såsom vores seneste X570 bundkort og Vengeance LPX-hukommelse," sagde Ted Hung fra MSI, Computing and Display Business Unit General Manager. ”Vi er altid drevet til at bryde hindringerne for hvad der er muligt, og Corsair har vist sig at være en stor partner i at hjælpe os med at opnå det.”

Dette dejlige kit har en ulempe ... vil du bruge $ 1.224.99 USD på hurtig ram?

 

Kilde og billeder: Guru3D.com

Waskus
 
Superbruger
Tilføjet:
11-10-2019 16:00:27
Svar/Indlæg:
387/3

Så bliver timmings da heller ikke mere slatne🙂