Nyhed: DeepCool annoncerer Gamer Storm Castle 360EX hvid CPU køler

Køling d.  11. oktober. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 743 gange.

Deepcool er et firma etableret med visionen - at levere den bedste pc-DIY-løsning til de verdensomspændende kunder ved konstant at søge innovative gennembrud. Grundet af sin succes i de forrige AIO køler, lancerer Deepcool i dag Castle 360EX i en hvid version - CASTLE 360EX WHITE. CASTLE 360EX WHITE er udstyret med Deepcools eksklusive anti-læketeknologi. Teknologien hjælper systemet med at opnå automatiseret trykbalance, hvilket vil forbedre driftssikkerheden for AIO-væskekølingssystemer markant.

Stærkere motor
Drevet af en 3-faset, x-life motor, er CASTLE 360EX WHITE's pumpe mere kraftfuld og alligevel mere støjsvag.

Med flere afrundede hjørner implementeret i dets design, har det opgraderede dobbeltkammer optimeret strømningsvejen og øget varmeudvekslingseffektiviteten.

Bedste matchende fans
Specielt indstillede TF120 S ventilatorer er inkluderet for matching af radiatorens egenskaber. Ventilatorerne er også udstyret med patenterede to-lags blæser og støjdæmpende rammer.

Custom logo
Logoet er på hovedet? Drej blot pumpehætten af, juster (4 tilgængelige retninger) og sæt den på igen! Vil du ændre logoet? En ekstra logo-chip er inkluderet. Nyd luksusen ved at købe eller lave dit yndlingslogo!

Adresserbar RGB
CASTLE 360EX WHITE er udstyret med en spejlfinish, flot belysning og infinitive visuelle effekter, og har arvet dets families fabelagtige udseende. Dets adresserbare RGB-belysning kan justeres gennem 5 V-bundkortets SYNC-funktion eller gennem en inkluderet controller.

Omfattende kompatibilitet
Med en ultra stor kobberbase er køleren kompatibel med alle mainstream CPU-platforme, inklusive TR4.

MSRP:
CASTLE 360EX WHITE: 169.99 USD / 159.99 EUR / 149.99 GBP. Fås i oktober 2019.

 

Kilde og billeder: TechPowerUp.com