Nyhed: TerraMaster annoncerer F5-422 5-Bay NAS med 10 GbE LAN

NAS Server d.  23. oktober. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 857 gange.

TerraMaster er et professionelt mærke, der er specialiseret i at levere innovative opbevaringsprodukter, herunder netværksmonteret opbevaring og direkte tilknyttet opbevaring, annoncerer i dag tilgængeligheden af sin nye opbevaringsløsning for SMV, professionelle og powerusers. TerraMaster F5-422 har en kraftig hardwarekonfiguration for at give fremragende ydelse, hvor det betyder noget; til fagfolk og SMV-applikationer, der ønsker at maksimere delt lagerplads. Takket være introduktionen af 10 GbE LAN kan TerraMaster F5-422 levere data hurtigere. Støttet af TerraMasters seneste TOS-operativsystem leverer F5-422 et fremragende funktions sæt til enhver brug. TerraMaster F5-422 har en MSRP på $ 599.99 USD.

F5-422 har en quad-core 1,50 GHz Intel CPU, der har en boostclock på 2,30 GHz. 4 GB DDR3-hukommelse komplimenterer processoren såvel som den indbyggede AES NI-kryptering. For maksimal tilgængelighed har F5-422 en 10 GbE-port samt 2x 1 GbE LAN, F5-422 kan gøres tilgængelig for et bredt antal brugere uden flaskehalsen i traditionelle enkelt LAN-forbindelser. TerraMaster F5-422 er klassificeret op til 670 MB / s skrivehastigheder og 650 MB / s læseevne på en 5x 6 TB Seagate IronWolf RAID5-opsætning. Perfekt til fagfolk som f.eks videoredigerere, der arbejder med 4K-videoer eller andre, der har brug for hurtig adgang til store data med strenge hastighedskrav.

Forbedret datasikkerhed med næste generations filsystem
Overlegen lagerteknologi og optimeret snapshot-teknologi er hjørnestenene i Btrfs-filsystemet, hvilket er, hvad TerraMasters F5-422 5-bay NAS-enhed er afhængig af for avanceret databeskyttelse, forebyggelse af datakorruption og minimale vedligeholdelsesudgifter. Brug af dette filsystem fremmer høj dataintegritet, samtidig med at det fremmer fleksibilitet og effektivitet inden for databeskyttelse og datagendannelse.

Avanceret TOS 4.1.0-operativsystem
Med den seneste version af TOS-operativsystemet, TOS 4.1.0, kan du sikkerhedskopiere dine data, administrere din filserver og optimere dine delingstjenester på en intuitiv, enkel og brugervenlig måde. Operativsystemet inkluderer et kompleks af applikationssoftware med rig applikationsindhold, potente multimedietjenester og adskillige måder at sikkerhedskopiere dine data på. TerraMaster TOS opdateres konstant for konstant at forbedre din NAS med mere end 10+ opdateringer til systemet siden den nye version blev frigivet.

6-lags datasikkerhed
TerraMaster F5-422 har 6-lags datasikkerhed for at sikre, at data altid er beskyttet. AES-hardware-krypteringsmotor krypterer delte mapper og netværkstransmission, så kommunikation holdes privat og sikker mod uautoriseret adgang. Andre sikkerhedsforanstaltninger inkluderer beskyttelse mod T-RAID-array til dine drev og flere backupindstillinger, herunder sikkerhedskopiering til skyen samt til en fjernserver.

Et væld af forretningsapplikationer
TOS's virksomhedsversion er kompatibel med adskillige forretningsapplikationer. Betjening af en enkelt TNAS-enhed giver betydelige fordele sammenlignet med brugen af ??flere enheder, herunder filservere, mailserver, webservere, VPN-servere, DHCP-servere, DNS-servere, Rsync-fjernservere, FTP-servere og MySQL-servere.

En række forskellige backup-metoder

  • Supports Apple Time Machine, Rsync, and Remote Backup support.
  • Supports third-party backup solutions, Cloud Sync Dropbox synchronization.
  • Superspeed USB3.0 interface supports external storage backup. All kinds of drive formats including but not limited to EXT4, EXT3, FAT, NTFS, HFS+ are supported

For mere info se her: https://www.terra-master.com/global/f5-422.html

 

Kilde og billeder: TechPowerUp.com og TerraMaster