Nyhed: Terra Master afslører den omkostningseffektive F2-210 2-bay NAS

NAS Server d.  30. oktober. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 928 gange.

TerraMaster, et professionelt mærke der er specialiseret i at levere innovative opbevaringsprodukter, herunder netværksmonteret opbevaring og direkte tilknyttet opbevaring, er begejstret over at dele sit ubestridte budgettilbud til NAS-markedet. TerraMaster F2-210 er bygget med tanke på kvalitet, men tilbyder et omfattende funktionssæt til en uovertruffen pris på $ 149.99. TerraMaster F2-210 er perfekt til nye NAS-brugere eller SOHO-brug, der har brug for en centraliseret opbevaringsløsning, men ikke ønsker at sprænge banken. Med F2-210 kan du opleve en fuld NAS-oplevelse for mindre omkostninger, så du kan fokusere på, hvad du har brug for. TerraMaster F2-210 har en MSRP på $ 149.99

TerraMaster bygger F2-210 omkring ARM v8 quad-core processor. Denne CPU bruges af mange konkurrerende produkter, men kun TerraMaster tilbyder den til denne prisklasse. Med hastigheder op til 1,40 GHz kan brugerne nyde ydeevnen på op til 114 MB / s til både læse og skrive, perfekt til fildeling mellem flere enheder eller sikkerhedskopiere dine vigtige data og minder. Brug TerraMaster som en medieunderholdningsserver til dine 4K-videofiler, og nyd realtidskodning, så du kan nyde dine filer med alle enheder. F2-210 håndterer de fleste funktioner uden problemer og tilbagebetaler sig nemt i løbet af et år med besparelser på multi-enhedens cloud-backup-konto eller live-streaming-servicekonti.

Gratis livstids opdateringer med TOS: Nu i version 4.1
TerraMaster opdaterer tilbud af softwareopdateringer til dine produkter uden ekstra omkostninger. Dette holder din TerraMaster NAS opdateret med de nyeste sikkerhedsrettelser såvel som funktionsopdateringer, så du får flere funktioner over tid ganske gratis. Den seneste version af TerraMasters NAS OS, TOS er nu i version 4.1 og du kan sikkerhedskopiere dine data, administrere din filserver og optimere dine delingstjenester på en intuitiv, enkel og brugervenlig måde. Operativsystemet inkluderer et kompleks af applikationssoftware med rig applikationsindhold, potente multimedietjenester og adskillige måder at sikkerhedskopiere dine data på.

Gør mere med den gratis smarte mobilapp
Med TNAS-mobilappen får du hurtigt adgang til din TNAS-enhed og dens multimediedata uden begrænsninger, alt sammen gennem dit iOS- eller Android-system. TNAS.Online gør det også lettere at konfigurere dine netværksindstillinger for at gøre din NAS meget tilgængelig for brugere, selv via internettet. Tjenesten giver en gratis måde via URL til sikkert indhold fra din TerraMaster NAS og gør den tilgængelig i din egen personlige sky.

For mere info, se her: https://www.terra-master.com/global/products/homesoho-nas/f2-210.html

 

Kilde og billeder: TechPowerUp.com