Nyhed: Thermaltakes introducerer Level 20 HT serien Full Tower

Kabinetter d.  05. november. 2019, skrevet af Burgurne 1 Kommentarer.  Vist: 906 gange.

Thermaltake, en førende producent af gaming-kabinetter, er begejstret for at annoncere to nye medlemmer af Level 20-kollektionen - Level 20 HT og Level 20 HT Snow Edition Full Tower Chassis. Level 20 HT / HT Snow Edition er et komplet fulltower kabinet, der  er specielt konstrueret til at fortsætte legenden om kabinetfamilien "Level 20". Det har fire holdbare 4 mm tykke hærdet glasvinduer, to forudinstallerede 140 mm standardventilatorer i toppen og er designet med enestående systemventilation. Chassiset er et førsteklasses valg med et lodret monteringsdesign og udvidelsesmuligheder til store tilpassede vandkølede systemer. Level 20 HT / HT Snow Edition tager vores seneste kabinets innovationer og indpakker dem i en ultramoderne stil, der er helt unik på kabinetmarkedet i dag. De skiller sig ud fra mængden med Level 20 HT.

Funktioner i Thermaltake Level 20 HT / HT Snow Edition Chassis med fulltower:
Karakteristisk design-DNA
Integreret med udseendet af Level 20-chassis har søjlerne i Level 20 HT / HT Snow Edition den samme strukturelle æstetik og arkitektoniske design, men med et lodret towerlegeme. Komponenter i Level 20 HT / HT Snow Edition er installeret i kamre, hvilket giver maksimal ventilation og pladsoptimering.

Hærdet glasvindue med ultimative synsvinkler
Level 20 HT / HT Snow Edition leveres med fire hærdet glasplader foran, øverst og begge sider, hvilket gør det nemt at vise de interne komponenter. På de forreste og øverste hærdet glasplader kan brugerne let låse op ved at trykke på låsemekanismen, der er placeret på den øverste del af glasset, hvilket giver hurtig og nem adgang. De venstre og højre hængslede døre er også udstyret med et smart låsesikkerhedssystem, der giver dig mulighed for nemt at fastgøre de indre komponenter i dit kabinet.

Støvreduktion
Veludviklede magnetiske filtre til hurtig fjernelse på toppen og i bunden giver fremragende støvbeskyttelse og sikrer et støvfrit miljø.

Overlegen hardwareudvidelse
Level 20 HT / HT Snow Edition indeholder fremragende muligheder for udvidelser, så du kan bygge det mest avancerede system, du kan drømme om. Det kan understøtte bundkort op til en standard E-ATX, en CPU-køler med en maksimal højde på 260 mm, multi-GPU-konfigurationer kan monteres lodret op til 400 mm i længden (uden HDD-rack), en strømforsyning med en længde på op til 200 mm og fire 2,5"/3,5" (med HDD-bur) og et 2,5 "(med HDD-beslag) HDD/SSD.

Ekstraordinære køle muligheder
Level 20 HT / HT Snow Edition er optimeret med enestående kølefunktioner, der giver fantastisk køleeffektivitet. Udover to forudinstallerede standard 140 mm ventilatorer i toppen, kan dette kabinet rumme op til tre 120 mm ventilatorer i bunden og på siden og to 120 mm / 140 mm ventilatorer i toppen, ved siden eller bagpå afhængigt af dine præferencer . Level 20 HT / HT Snow Edition er kompatibel med op til 360 mm DIY køleradiatorer i bunden og på siden.

Luftstrøm ind og ud
Takket være det dedikerede design af Level 20 HT / HT Snow Edition bevæger luftstrømmen inden i kabinettet jævnt, hvilket sikrer, at den indvendige temperatur forbliver lav hele tiden.

Hurtig transmission (USB Type-C & USB 3.0)
Det øverste højre I / O-portpanel har to USB 3.0- og to USB 2.0-dataoverførselsporte sammen med en USB 3.1 Type-C-port.

DMD: Demonterbar modulær design
Strib dit kabinet ind til knoglerne og installer elementer, som du har brug for med vores modulopbyggede design. Level 20 HT / HT Snow Edition har modulopbyggede paneler, stativer, konsoller og monteringsarrays foruddesignet. Ikke mere utilgængelige skruehjørner eller -huller, installationen kan være en leg med vores Demonterbare Modular Design.

For mere information, se produktsiderne

Level 20HT https://www.thermaltake.com/level-20-ht-chassis.html

Level 20 HT Snow Edition https://www.thermaltake.com/level-20-ht-snow-chassis.html

Da det er svært at vise alle mulighederne med still-billeder, er her en introduktionsvideo på youtube https://www.youtube.com/watch?v=5BUaC6K-pI4

 

Kilde og billeder: TechPowerUp.com og ThermalTake

Hambo
 
Superbruger
Tilføjet:
10-11-2019 17:58:55
Svar/Indlæg:
5/0

Hold da op it's BIG....... 😲

https://www.youtube.com/watch?...Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Hambo d. 10-11-2019 18:00:42.