Nyhed: CORSAIR annoncerer iCUE-software til macOS

Diverse d.  23. november. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1075 gange.

Nyhed

 

 

 

CORSAIR, en af verdens førende inden for pc-spiludstyr og entusiastkomponenter, annoncerede i dag at dens branche-førende CORSAIR iCUE-software nu er tilgængelig til macOS, hvilket frigør det fulde potentiale i CORSAIR-mus, tastaturer, headset med mere til Mac-brugere. Tilgængelig som en gratis download giver det iCUE brugerne mulighed for fuldstændigt at tilpasse deres perifere enheder - øge produktiviteten, tilpasse æstetik, forbedre spilydelsen og meget mere.

iCUE til macOS-funktioner understøtter CORSAIR RGB-tastaturer, mus, headset og tilbehør, såsom det prisbelønnede K70 RGB MK.2 mekaniske tastatur og den ikoniske M65 RGB ELITE optiske spilmus. CORSAIR iCUE til macOS understøtter også alle i øjeblikket udgivne CORSAIR-headset, inklusive det nye VIRTUOSO RGB Wireless, samt tilbehør som MM800 RGB POLARIS RGB musemåtte og ST100 RGB premium headset stativ.

iCUEs enkle intuitive interface binder understøttede CORSAIR-produkter sammen, så man hurtigt og let kan finjustere sine indstillinger. Understøttede CORSAIR-tastaturer og mus er fuldt programmerbare med makroer eller remaps, så man kan angive en tast eller et klik til at gøre noget fra en simpel genvej til komplekse kommandostrenge. iCUEs robuste tilpasningsniveau hjælper en med at oprette, skrive og spille hurtigere og mere effektivt.

Den dybde hvormed enhedsindstillinger kan ændres, resulterer i en skræddersyet oplevelse, der er unik for hver bruger. Juster musens følsomhed til dine krævende præferencer, ned til enkelt DPI-trin, eller indstil dit headset's equalizerindstillinger for at skabe din ideelle lytteoplevelse. iCUE gemmer også dine indstillinger som profiler, som du kan skifte imellem med det samme - eller endda starte automatisk sammen med dine yndlingsprogrammer.

Endelig drager man fordel af iCUE til at løse den ubegrænsede tilpasning af RGB-belysning udstyret CORSAIR-perifere enheder. Vælg mellem dusinvis af forudindstillede lysmønstre og effekter for at belyse dit arbejdsområde eller designe dine egne avancerede belysningsprofiler. Bedst af alt er, at belysningen kan synkroniseres på tværs af alle iCUE-kompatible enheder til virkelig komplicerede lysshows.

Uanset om du spiller på Windows eller Mac, skal du downloade iCUE for at muliggøre intelligent kontrol og ubegrænsede muligheder for dine CORSAIR-perifere enheder.

 

Se mere her, incl download af iCUE: https://www.corsair.com/eu/en/icue-mac

 

Kilde og billeder: TechPowerUp.com