Nyhed: Razer Tomahawk gør det nemmere at bygge en gaming PC

Diverse d.  08. januar. 2020, skrevet af cmnielsen 1 Kommentarer.  Vist: 1037 gange.

Razer Tomahawk gør det nemmere at bygge en gaming PC

For dem, der er nye til pc selvbyg, kan det at bygge deres egen være en lidt skræmmende opgave - der er alle mulige kabler, slots og komponenter man skal finde rundt i, og hvis du ikke ved, hvad du laver, kan man lave et ganske stort (og dyrt) rod.

I et forsøg på at tage besværet ud af processen, er Razer taget til CES 2020 for at annoncere Razer Tomahawk Gaming Desktop - en kompakt gamingpc løsning, der gør det nemt at opgradere komponenter uden værktøjer.

Det er baseret  på Intels NUC 9 Extreme Compute Element - som i det væsentlige er et system-på-et-kort, der drives af 9. gen-Intel Core H-Series-processorer. Razer Tomahawk N1-chassiset kan åbnes bagfra med en låse og glidemekanisme der giver mulighed for let adgang til computeerens indre.

Tomahawk N1s har et slankt modulære layout, hvilket gør, at den kun er kompatibel med specifikke komponenter. Brugerne vil dog være i stand til at åbne op til en Intel Core-i9-processor, 64 GB DDR4 RAM, og endda klemme Nvidias GeForce RTX 2080 GPU ind.

Derudover siger Razer, at "RAM- og SSD-moduler på NUC-kortet kan opgraderes såvel som ventilatorerne, GPU og NUC selv".

Hærdet glas på begge sider af Tomahawk N1-kassen giver frit syn over systemets vertikalt monterede grafikkort og selve NUC. Selve kroppen er udelukkende lavet af aluminium, med et åbent udluftningsdesign i toppen for at holde Tomahawk kølig.

Brugere vil være i stand til at konfigurere og købe Razer's Tomahawk Gaming Desktop engang i første halvdel af 2020. Desuden har de mere hardware-kyndige blandt jer også muligheden for at købe Tomahawk N1 som et selvstændigt produkt og opbygge det fra bunden .

Der er endnu ikke nogen pris.

 

Kilde og billeder: techradar.com

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
08-01-2020 17:55:37
Svar/Indlæg:
1529/59

Jeg så den igår på YT - nice lille sag med et kabel så montering er nem - der er også er der plads til et fuld længde (incl 3. part Asus/MSI etc.) 2080 TI uden det skal klemmes i - det hele afhænger af prisen. Men er den fornuftig så kan man hurtig bygge et smart lille gaming monster til skrivebordet.