Nyhed: Gigabyte bundkort understøtter fuldt Ryzen Threadripper 3990X

Bundkort, AMD d.  11. februar. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 1309 gange.

NyhedGigabyte annoncerede i dag, at deres TRX40-serie bundkort fuldt ud understøtter den nyeste AMD Ryzen ™ Threadripper ™ 3990X CPU. Med deres avancerede strøm- og termiske design og frigivelsen af ??den nyeste BIOS-opdatering leverer GIGABYTE TRX40 bundkort den bedste ydelse fra de nyeste AMD-processorer, så brugerne ikke behøver at bekymre sig om kompatibilitetsproblemer, når de udskifter processorer.

AMD udgav for nylig sin nyeste 64-core CPU og leverandører af bundkort har udviklet nye BIOS-opdateringer for at sikre, at TRX40-bundkortene er kompatible med denne nye CPU. Siden starten af ??deres udvikling blev GIGABYTE TRX40 bundkort designet til at understøtte denne entusiastkvalitets processor med deres 16 + 3 direkte effektdesign og termisk design.

Fuld BIOS-test og verifikation blev også afsluttet, før processoren blev frigivet, og BIOS-opdateringen er blevet uploadet til det officielle GIGABYTE-websted. Det eksklusive Q-Flash + -design giver brugerne mulighed for at opdatere deres BIOS til GIGABYTE TRX40-serien bundkort ved hjælp af en USB-enhed uden at installere processor og hukommelse. BIOS-opdateringen har gennemgået professionel verifikation for at sikre, at brugerne nyder den bedste ydelse, kompatibilitet og stabilitet.


Du kan hente den nye bios til TRX40 bundkortene HER