Nyhed: SAPPHIRE annoncerer ny familie af kompakte AMD Ryzen indbyggede bundkort

Bundkort, AMD d.  26. februar. 2020, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1711 gange.

SAPPHIRE Technology har omdømmet og styrken i sin forretningssektion med integrerede systemer ved at annoncere en ny serie indbyggede systemer med et kompakt fodaftryk, der leverer forbedrede niveauer af ydeevne, funktioner og stabilitet til kunderne. Drevet af den nyeste AMD Ryzen Embedded Processor, der indeholder AMD Radeon "Vega" grafik kombineret med den højtydende "Zen" CPU, BP-FP5 og NP-FP5 integrerede platforme giver en stabil balance mellem lavt strømforbrug og optimeret ydelse.

Ifølge Paul Smith, direktør for SAPPHIREs Embedded Business Division, "gør det alsidige og effektive design af disse enheder med computere med lav effekt og multimedieskærm i høj opløsning de perfekte valg til en lang række industrielle applikationer i det integrerede rum, såsom industriel pc , interaktiv digital skiltning, tynde klienter og POS-terminaler ".

SAPPHIRE Excellence
SAPPHIREs BP-FP5 og NP-FP5 har et kompakt fodaftryk på 4 tommer x 4 tommer og har op til 32 GB dualchannel DDR4 (2400 MHz) SODIMM-hukommelse samt udvidelsesgrænseflader inklusive M.2-stik til WiFi og SSD moduler. BP-FP5 understøtter op til tre uafhængige 4K-skærme med indbygget 2x DisplayPort (DP) og 1x HDMI 2.0 og I / O-forbindelse på 5x USB-porte. NP-FP5 understøtter op til to uafhængige 4K-skærme med indbygget 2x mini-DisplayPort (DP) og I / O-forbindelse på 5x USB-porte. Derudover fungerer BP-FP5- og NP-FP5-kortene med maksimal APU termisk designkraft (TDP) på 25 W, mens de leverer fremragende computer- og grafikydelse.

Drives af AMD Ryzen Embedded Processor
BP-FP5 og NP-FP5 understøtter de nyeste AMD Ryzen Embedded V1000- og R1000-processorer, der giver ultrahøj ydeevne ved at kombinere den kraftfulde ydelse af den banebrydende "Zen" CPU og "Vega" GPU-arkitekturer i en integreret SoC-løsning, der sætter en ny standard for næste generations integrerede design.

"Med AMD Ryzen Embedded-processorer er vores mål at give kunderne den computerkraft, der er nødvendig for designere til at opnå nye niveauer af alsidighed og effektivitet til integreret computing," sagde Stephen Turnbull, direktør for produktstyring og forretningsudvikling, Embedded Solutions, AMD. "Vi er glade for at se SAPPHIRE bruge AMD Ryzen Embedded-processorer til at levere innovative produkter, såsom BP-FP5 og NP-FP5-embedded boards, der leverer en stabil balance mellem lavt strømforbrug og optimeret ydelse."

Turbo ladet mini-pc
Simpelthen NUC, den førende specialist i NUC-baserede mini-computersystemer, annoncerer en udvidelse af deres linje med mini-computerproduktlinie med lang levetid baseret på SAPPHIRE-integrerede bundkort på Embedded World 2020. Simply NUC lancerer tre nye familier. Disse inkluderer Post Oak baseret på BP-FP5 bundkort drevet af AMD Ryzen Embedded V1605B og R1606G Processor APU'er, Red Oak baseret på NP-FP5 bundkort med AMD Ryzen Embedded R1505G og R1305G Processor APU versioner og Evergreen en mere omkostningseffektiv løsning baseret på BP GX424CC-LC2 bundkort.

Bare NUC Post OAK
"Simply NUC er begejstret for at få SAPPHIRE om bord som en strategisk partner," sagde Aaron Rowsell, Simply NUCs grundlægger og administrerende direktør, "Med Oak og Evergreen-familier udfylder vi vores mini-køreplan med lang levetid, og vores SAPPHIRE-partnerskab sikrer en robust linje -up, der demonstrerer bemærkelsesværdige ydelsesniveauer til omkostninger, der ikke bryder dit budget.

 

Kilde og billeder: TechPowerUp.com