Nyhed: HP's Integrity blade server

HT Exclusive d.  17. april. 2020, skrevet af freak_master 1 Kommentarer.  Vist: 2198 gange.

HP Blade servere

Inden vi tager et kig på disse specielle blade servere vil jeg hurtigt gennemgå hvad blade servere egentlig er, og hvad de bruges til.

 

Blade servere laves af de fleste større server producenter, og meningen her er at have et chassis hvor du kan samle dine servere. Hos HP findes der en stor og en lille udgave, hvor de lille udgaver oftest kan indeholde 2 CPU'er, mens de store, der fylder to pladser i et blade chassis, kan indeholde 4 CPU'er. Det betyder at man kan have op til 32 CPU'er kørende i et C7000 chassis der har plads til 16 små blades, eller 8 store. HP's C3000 chassis understøtter kun de små da dette er halv størrelse af C7000, og har plads til 8 små blades. Fordelen er selvfølgelig muligheden for at have så mange CPU'er på så lille en plads, mens ulempen er at der oftest kun kan sidde 2 harddiske i hver server. Tilgengæld understøtter blade systemet interconnect, hvor alle servere i chassiset kan se hinanden og snakke sammen over et meget hurtigt interface. Dette giver også mulighed for at lægger CPU kræfterne sammen for at bruge dem så effektivt som muligt.

Det blade chassis vi har på arbejde er et C7000 og har hele 6 2250W 80+ Silver PSU'er monteret, og skal derfor køre på kraftstrøm. Det er muligt at bygge disse chassiser om til at køre med 6x C19 strømstik, men vi har alt for mange gange sprunget vores 13A sikring så vi er gået over på kraftstrøm istedet.

maxfred
 
Overclocker
Tilføjet:
17-04-2020 18:38:16
Svar/Indlæg:
5/5