Nyhed: Synology DS920+

NAS Server d.  09. juli. 2020, skrevet af cmnielsen 1 Kommentarer.  Vist: 1243 gange.

 

Synology® introducerer DS920+

 

Milton Keynes, United Kingdom—9. juli 2020—Synology Inc. offentliggør i dag, at lagringssystemet DS920+ er tilgængeligt. Det er bygget til overlegen ydelse i hjemmet og i små kontormiljøer. DS920+ er ideelt til mange forskellige sikkerhedskopierings- og datasynkroniseringsopgaver og er en effektiv og alsidig måde at begynde at bygge din egen private sky på. 

DS920+ i store træk

  • 133% hurtigere i hjemmeside-respons1
  • 15% hurtigere til computeropgaver1
  • Fire interne drevindgange med understøttelse af op til 9
  • Op til 144 TB rå kapacitet2
  • Dobbelte M.2 NVMe SSD cache-slots

Tilgængelighed

DS920+ er tilgængeligt i dag fra Synologys forhandlere og partnere i Europa sammen med resten af vores varer i 20-serien. 

  1. Ydelsesudregningerne er baseret på DS920+s gennemsnitlige forbedring i procent i forhold til dets forgængere og er testet i Synologys laboratorier. Forbedringer i respons er målt ud fra Web PHP-responsevne, og forbedringer i computerydelse er målt ved hjælp af fil-indeksering i Synology Drive og foto-indeksering i Synology Moments. Ydelsesforbedringerne kan variere afhængigt af miljø, brug og konfiguration.
  2. DS920+s kapacitet kan udvides med en Synology DX517 Udvidelsesenhed som kan købes separat.

Overblik over Synology

Synology holder dig på forkant med dataadministration og sørger for at forny og tilpasse sig til de teknologier, der hele tiden udvikler sig, og fortsætter med at præsenterer nye muligheder, herunder, men ikke begrænset til, løsninger til datalagring og backup, filsamarbejde, videostyring og netværksinfrastruktur - alt sammen udviklet med ét formål - nemlig at præsentere en centraliseret platform, der forenkler it-administration og samtidig styrer digitale transformationer for virksomheder over hele verden.

Kilde og billede: Tilsendt PR fra synology.com

Polarfar
 
Senior Skribent
Tilføjet:
10-07-2020 12:39:32
Svar/Indlæg:
2306/846

Har en 918+, og er meget tilfreds med den. Bruger den til medieserver og kører Docker med Node Red og et databaseprogram, hvilket kun er en brøkdel af hvad den kan. Så vidt jeg kan læse er 920+ en lidt hurtigere version med nyere chipset, men næsten samme specs og funktioner.

/Polarfar