Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Zotac
DK distributør: Komplett.dk

Introduktion
 

 

Vi har endnu en gang fået et GTX-570 kort ind af døren, denne gang kommer kortet fra Zotac og bærer desuden navnet AMP hvilket betyder, at det er fabriksoverclocket, men dette er faktisk det eneste Zotac har valgt at ændre. Betyder dette så at den stilhed fra køleren jeg roste det sidste GTX-570 for er væk, læs med når vi tester.


  

Zotac International Ltd. er etableret tilbage i 2006 og hører hjemme i Hong Kong. Selskabet er, på trods af at være et forholdsvist nyt mærke i Danmark, et af de største firmaer i verden, der fremstiller skærm- og bundkort på licens fra Nvidia. Især Zotac's AMP! Edition-grafikkort, deres voldsomt fabriksoverclockede løsninger, har siden deres introduktion tiltrukket sig ganske stor opmærksomhed. Deres filosofi er ikke kun at producere høj kvalitet til fordelagtige priser, men også at overgå kundernes forventninger til ydelsen. 

hightower
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-02-2011 23:00:23
Svar/Indlæg:
2440/66
fin test. men.. et reference kort med lidt højere clocks og en høj pris.

gold award. skal det tages seriøst.... 🤡


SDK
 
Redaktør
Tilføjet:
23-02-2011 13:41:03
Svar/Indlæg:
557/106
Kortet scorer jo 10% lavere end et standard GTX-570. At det er dårligere betyder ikke nødvendigvis at det kun skal have 60%. Meen jeg kan godt se hvad du mener 😛