Test: HwT @ NPF #12

Messer d.  01. november. 2011, skrevet af da9els 1 Kommentarer.  Vist: 6111 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

LAN på fynsk

      

Net Party Fyn afholder for 12. gang LAN på fyn. Denne gang foregår det i Otterup, hvor 850 deltagere er samlet i to store haller, hvor temperaturen efter hånden er ved at nå et punkt hvor man begynder at ærge sig over man ikke tog shorts med. I hvert fald er min idle temperatur på CPU'en steget knap 20°C!
Swayde og jeg troppede op da dørene åbnede i går aftes, og blev godt modtaget af Lasse (vores NPF-kontakt), som så ud som om han havde rigeligt at se til. Men der var styr på sagerne og det var tydeligt at det ikke var første gang gutteren havde prøvet det.

Ved sidste års LAN havde der været nogle problemer med netværket og de havde lært lektien. I år har GameHotel sørget for hele netværket og de eneste problemer vi har hørt om, har været fejl-40. 
Faciliteterne er rigtig gode. I Otteruphallerne er der både cafeteria, bar, resturant og bowling. Netto og Fakta ligger ca. 500m fra hallerne og ellers er der adgang til de meste i Otterup.

      

Webdanes har sat en biks op hvor man bla. kan købe tastatur og mus. NPF-shoppen sørger for det mest nødvendige, som Cult, chips, Cola og netværkskabler.

 

LAN'et vil gerne være danmarks hyggeligeste LAN for nørder. Der er af samme årsag ikke fokus på at tiltrække de store klaner med store pengepremier. Der er istedet satset på at tiltrække mange almindelige gamere, for at være mange sammen og hygge. Siden det 6. NPF har der været underholdning på programmet, som reglen om lørdagen. I år er det både fredag og lørdag aften, hvor fredagen bød på et sucessfyldt besøg fra Elias Ehlers og lørdag skal vi høre hvad Christian Fuhlendorff har at byde på.
 
NPF startede i 1999 på Otterup skole ved et samarbejde mellem to foreninger. I 2004 var de blevet for store til den lokale skole og flyttede derfor ud i en hal. I 2009 var det så igen blevet tid til en udvidelse (da pladsen igen var blevet brugt) og de lejede to haller i samme kompleks, en hvor man kunne sove, og en hvor man kunne spille computer. I år er der både computerspil og sovepladser i hver hal, samtidig er der ekstra soveværesler for at få plads til alle 850 mennesker og deres luftmadrasser.
 
 
Problemer med Battle.net
Fra LAN'et slog dørene op fredag kl. 20 var der problemer med login på battle.net. Cirka 100 personer kunne være på BNET ad gangen. Dette var selvfølgelig meget utilfredsstillende da ca. 300 mennesker forsøgte at komme ind uden sucess. Der skulle også spilles Starcraft II tournering fredag nat. Dette blev desværre udsat da halvdelen af spillerne ikke kunne connecte til BNET.
Lasse havde 2 måneder tidligere kontaktet Blizzard for at være sikker på at blive whitelistet og undgå problemer, dette havde dog ikke virket.
Lørdag morgen ringede Lasse gentagne gange til Blizzard's support og man må godt nok sige at Blizzards ventemusik ikke er særligt spændende. 3. eller 4. gang han kom igennem, blev han bedt om at genstarte routeren for alle 850 mennesker :-D, dog uden at supporten kunne forklare ham hvad dette skulle hjælpe. Senere modtog han en mail fra blizzard hvor der stod at hans issue var "Resolved" - hvilket det selvfølgelig ikke var. 
Klokken ca. 16:30 lørdag "morgen" blev en fra NPF kontaktet af blizzard der undskyldte meget og lovede at fejlen var rettet nu. SUCESS! Nu har hele LAN'et forbindelse til battle.net, vi siger pænt tak til Blizzard, selvom de var lidt sent på den. Så nu kan der spilles SCII tournering.

 
League of Legends
 
Tourneringen blev organiseret af Mina Brandt, der trods protester lod mig tage et billede, så vi samtidigt kan bevise at der også er piger med til eventet. 
Det er blevet den største tournering på NPF #12, på trods af den blev annonceret senere end de andre konkurrencer.
Tourneringen blev tilføjet, efter at NPF #12 var annonceret, da der var en storm af requsts på NPF's tagwall med ønsker om LOL.
Foruden Mina, var der også et par Cult-piger forbi med en Cult til alle deltagere. Og Crew nåede at fange pigerne inden de smuttede igen.
 
      
 
ESET sponsorerer LOL tourneringen, med pengepremier og sikkerheds-software.
Finalen er ikke afgjort endnu, men vi vender stærkt tilbage så snart den er afsluttet.
 
Til dem af der syntes billedet af Cult-pigerne er for småt har vi da også lige nået at fange dem til en privat foto-session.
 
 

NPF kan findes på http://lan.npf.dk

Vi gamer videre og knokler løs på næste update.

Swayde
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-11-2011 06:17:20
Svar/Indlæg:
2237/14
yo dawg? 😛