Test: ASUS G75VW 17.3" Full HD 120 Hz 3Dnotebook

Bærbare d.  24. maj. 2012, skrevet af Lyngze
8 Kommentarer.  Vist: 35538 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Lyngze
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 11499,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Komplett.dk

Introduktion

 

I dag skal vi se på ASUS's nye top-bærbar. Som de selv siger en "Ultimate Fighting Machine" hvilket jo må give computeren noget at leve op til. ASUS's nye G75VW er en del af deres RoG (Republic of Gamers) "arsenal", som byder på hardware og PC løsninger til den hardcore gamer.

 

 

ASUS er kendt for at producere kvalitetsprodukter indenfor computerverdenen, hvadend det så måtte være bundkort, grafikkort, PC-skærme, PC'er eller notebooks. På samme tid er ASUS som den femtestørste hardware PC-udbyder i verden et navn der vækker store forventninger, når de udgiver nye produkter, især i High-end kategorien.

Lad os komme til sagerne og se hvad vi har at gøre med i dagens test.

quarkwano
 
Overclocker
Tilføjet:
24-05-2012 10:29:47
Svar/Indlæg:
39/6
Jeg synes umiddelbart, at computeren skal revurderes på punkterne:
Innovation/teknologi (3)
Personligt har jeg aldrig arbejdet med en computer, der er så lækker at side ved i lang tid. Jeg vil mene designet er innovativt, da ergonomien er langt bedre end på tilsvarende modeller fra MSI og Alienware. Desuden kan man sidde og spille inde til et foredrag uden underviseren lægger mærke til det, da kølesystemet er genialt! Det kan man da ikke kalde manglende innovation???
Desuden vil jeg citere Lyngze som mit sidste argument for, at Asus G75VW skulle have en højere karakter.

Den er også klart den bedste bærbar jeg nogen sinde har haft fingrene i

Så kan den da ikke være middelmådig i kategorien Innovation/teknologi..
Jeg vil argumentere for et klart 4-tal.

Bundle (2)
De fleste gamere har selvfølgelig det udstyr de bedst selv kan li' at spille med.. Det skal Pc-producenten ikke prakke dem på.
Hvis der er, hvad man skal bruge (og det er der), kan man vel ikke give den under middel, så må det være ekstra lækkerier, der trækker den op på 4-5.
Derfor vil jeg argumentere for et 3-tal.


Lyngze
 
Redaktionsassistent
Tilføjet:
24-05-2012 16:16:04
Svar/Indlæg:
678/80
#1
Først og fremmest vil jeg gerne sige tak, det er fint med lidt ros/kritik på mine bedømmelser, så ved jeg hvad jeg evt. kan gøre bedre/anderledes til en anden gang.

Mht. mit citat, så var det ment som "bedste ydelse jeg har set i en bærbar".
Nu siger du at den er lækker at sidde ved i lang tid, dette har ikke umiddelbart fanget min opmærksomhed. Jeg må så også erkende at dette aldrig har været et problem for mig på andre bærbare, men måske sidder du anderledes end mig? 😐

Jeg vil dog også påpege at køleløsningen selvfølgeligt har trukket scoren op, dette er dog under design/layout, da en sådan køleløsning efter min mening ikke er helt nyskabende? En lignende er blandt andet at finde på Alienwares M18X bærbar, hvor stort set hele bagsiden af bærbaren er brugt på udluftning.

Jeg vil dog give dig fuldstændigt ret i at der ikke bør følge gamer-mus, headset osv. med til en PC, det er noget man investerer i seperat efter smag og behov. Men til en GAMER bærbar, kunne der måske godt have fulgt et enkelt spil med? Nogle gamer accesories eller hvad ved jeg, vil måske ikke sige at det er den kategori jeg personligt vægter højest (i mit eget valg af PC, konsol osv.) men ikke desto mindre, så vægter vi pointene i denne kategori efter hvor meget der følger med, hvilket ikke kan siges at have været det store, efter min mening en smule mangelfuldt.


SoundWave
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-05-2012 16:20:46
Svar/Indlæg:
2975/102
Har selv kigget en del på den bærbare på det seneste, da en fra klassen har overvejet lidt at købe.

Jeg håber i øvrigt ikke det bliver ny standard at rykke sætninger ind, når der startes på en ny. Jeg synes personligt det er møg irriterende at læse, når teksten er rykket ind.

Og... som det sidste - vildt Vantage score. Den er næsten lige så høj som med min nu lidt ældre stationære.


Lyngze
 
Redaktionsassistent
Tilføjet:
24-05-2012 18:20:12
Svar/Indlæg:
678/80
#3
Det er helt klart en bærbar med spark i, kan kun give dig ret i at computeren scorer rigtigt højt i blandt andet 3DMark, så det skulle ikke undre mig at den godt vil kunne løbe en lidt ældre stationær over ende 😀

Jeg er ikke helt klar over hvordan det er sket med de indryk der er i blandt andet software afsnittet (det skal vi nok lige få kigget på), det er selvfølgeligt ikke meningen 🤡

EDIT: Så burde det med de ekstra indryk være rettet 😉


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Lyngze d. 24-05-2012 20:39:57.


malkin
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-05-2012 14:03:13
Svar/Indlæg:
1118/24
Go pris for en så kraftfuld bærbar, dejligt at se..


storeboss
 
Superbruger
Tilføjet:
27-05-2012 21:44:58
Svar/Indlæg:
38/3
Har altid været glad for asus.
Dog har jeg sendt pågældende model, dog ikke 120mhz retur.
Utrolig dårlig samle kvalitet, finisen med små hakker og skrammer.
Lyden var under middel.
Måske har jeg været uheldig men det er absolut et godt råd om at kikke efter en anden gamerbærbar hvis man skulle ønske at købe en.
Ros skal dustin.dk have for en smertefri retur sag. 🙂


Lyngze
 
Redaktionsassistent
Tilføjet:
28-05-2012 15:40:01
Svar/Indlæg:
678/80
#6
Jeg kan ikke sige om du har været uheldig eller om vi har været heldige med vores sample, men der var ingenting at finde med hakker og skrammer på den vi havde til test.

Vil give dig ret i at lyden ikke er noget at prale af i forhold til diverse højtaler sæt, men er lyden nogensinde god i en bærbar? Jeg mangler ihvertfald at finde en der spiller godt uden at være koblet til et headset eller stereoanlæg 🙂


SoundWave
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-05-2012 16:24:33
Svar/Indlæg:
2975/102
#4
Lækkert med indrykket.

#6
Rart at høre den vinkel også. Jeg har selv haft en ASUS N73SV i et par uger. Jeg måtte sande, at kvaliteten var for dårlig til mig, så jeg solgte den. En fra min klasse har så en N53SV, og i dag er jeg stadig kun glad for, at jeg solgte den.

#7
Jeg har haft en HP HDX X18, og den havde faktisk utrolig god lyd i forhold til, at det var en bærbar. Meget meget bedre lyd end f.eks. lyden i N73SV.