Test: ZOCKER PC DIABLO V4

Komplet System d.  15. maj. 2013, skrevet af Blackwater 0 Kommentarer.  Vist: 13494 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Blackwater
Oversættelse: Blackwater

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 13786,86
Produkt udlånt af: Hitech-Gamer
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Hwt blev k er blevet kontaktet på Cebit messen af et Østrigsk firma der producerer komplette gamer pc løsninger og forsøger at få benet ind på det danske marked.
De har indvilliget i at sende os en lækker færdig samlet gamer PC til test som jeg har testet denne uge. Da de var lidt nervøse hos firmaet var vores test periode desværre ikke de nødvendige 14 dage, men derimod lidt under en uge. Så skulle der mangle lidt forskellige test´ så bær over med mig. Den PC vi skal se på er en af deres samlede værker lige under deres flagskib, og jeg har forventninger til at den som minimum kan tage kampen om med min gamle I7 - 2600k Sandy bridge maskine.

 

Hi-Tech der som tidligere nævnt er Østrigsk, og er stiftet i Commodore 64éns regerings periode, nemlig i 1986. De startede med business pcér og er  stille og roligt endt ud med gamer pcér. Adressen for firmaet er  HI-TECH – real overclocked gaming Johann Roithner-Straße 13, 4050 Traun, hvis du tilfældigvis skulle komme forbi Østrig.

 

Hi-Tech har imellem 3 - 7 dages levering fra Østrig til DK via UPS eller GLS og skulle der være noget galt, bliver din PC hentet på din adresse og kørt til firmaet til reperation. Så det er faktisk ikke så meget anderledes end at handle i DK. Garantien løber i 2 år. 


 

 

 

På næste side indhold i kassen ..