Test: Sennheiser Momentum headset

Lyd d.  15. marts. 2019, skrevet af Lyngze 0 Kommentarer.  Vist: 6568 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Lyngze
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2189,00
Produkt udlånt af: Sennheiser
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 

Premium lyd i et trådløst in-ear headset? Det er intet mindre end hvad Sennheiser lover med deres MOMENTUM True Wireless headset, og ja, det skal skrives med stort. Sennheiser har også ladet vente på et sådant trådløst headset, på trods af at have lavet masser af trådløse sports in-ears og kablede modeller af slagsen, så det bliver spændende at se, hvad de har i gemmerne til os i form af dette headset. Ved første øjekast er der også lagt op til høj kvalitet og "premium" hele vejen igennem.
 

De fleste har nok hørt om Sennheiser, eller hvis ikke så højst sandsynligt hørt musik spillet i et af deres headsets eller optaget med noget af deres udstyr. Hvad end det er lyd til professionele formål eller i hjemmet, så har Sennheiser lavet noget der passer til. Sennheiser har også i dag en status, som nogen af de førende indenfor lyd og man går ikke helt galt i byen med et produkt fra dem.
 

Forventningerne er skruet op og vi er klar til testen! På næste side kigger vi på hvad vi får med når man køber produktet.