Test: AData Premier Pro SP900 M.2 2280 SSD

Solid state disk d.  27. januar. 2015, skrevet af Polarfar
0 Kommentarer.  Vist: 6989 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1173,00
Produkt udlånt af: AData
DK distributør: n/a

Introduktion
 

M.2 soklen til lagermedier er det nye sort. Mulighederne er mange, og de fleste producenter har efterhånden fået de første modeller på markedet, således også ADATA. Vi har fået deres Premier Pro SP900 SSD på 256 GB til test. Det er en 2280 model, dvs 22 mm bred og 80 mm lang, og den er udstyret med en Sandforce SF-2281 controller til at styre et par MLC flashram blokke.

M.2 soklen er oprindeligt udtænkt til brug i små mobile enheder, laptops, ultrabooks og den slags. Men faktisk så har de fleste nye bundkort fra både Intel og AMD installeret en M.2 sokkel - oftest en SATA type til 80 mm moduler. Nogle ganske få har vovet at montere en Ultra M.2 hvor der er adgang til PCI-E bussen. ADATA SP900 M.2 som vi tester her er til SATA-600, og praler med læse- og skrivehastigheder på 550/530 MB/s.


 

ADATA blev lanceret i 2001 med et primært fokus på DRAM moduler og har siden da udvidet deres portfolio med USB Flash-drev, hukommelseskort, SSD'er og transportable harddiske.

ADATA har i de få år formået at vinde flere internationale titler, såsom; National Silver Award of Excellence i Taiwan, Japans G-MARK (Good Design Award), CES Innovations Award i USA, iF Design Award og The Red Dot Design Award i Tyskland. 

Deres logo med kolibrien i de mange farver repræsenterer firmaets intentioner om at være et moderne og globalt produkt, imens de bibeholder den blå farve, som de startede selskabet med. Kolibriens adrætte egenskaber viser, at firmaet er yderst responsive til det/de moderne, voksende marked/forbrugerkrav, og kontrasten i farverne viser den spændene og dynamiske natur, som ADATA er præget af.

Derudover har firmaet en streng CSR politik (social ansvarheds-politik) og er blevet tildelt ISO14001 certificeringen, som er en international standard, der sørger for at firmaer overholder miljø-mæssige og arbejdsmæssige forpligtelser, f.eks. Environmental management og RoHS (EU Restriction of Hazardous Substances).

 


www.bildelestore.dk