Test: Spire PowerCube 502 mITX kabinet med PSU

Kabinetter d.  10. november. 2014, skrevet af Renissen2 2 Kommentarer.  Vist: 11449 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 579,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Denne gang har vi fået tilsendt et mini kabinet fra firmaet Spire. De er især tiltænkt kunder som gerne vil bygge sig en miniPC eller HTPC i M-ITX format og uden de store krav til gennemstrømning af luft. En vild gamer kan heller ikke finde plads i dette kabinet på grund af PSU'en der følger med "kun" er på 300 Watt. Desuden er der "kun" plads til et enkelt PCI grafikkort. Men bortset fra det så kan der uden tvivl findes fornuftige formål med dette ultra lille M-ITX kabinet. Det ser vi nærmere på i det følgende.

 


 

Kassen som kabinettet ankommer i er der ikke meget spræl over. På begge sider er der en illustration af kabinettet og et Spire logo. Kabinettets navn er også fremhævet i stor outlined skrift. På toppen af kassen er der et lille plasthåndtag så man kan transportere kassen på en behagelig måde i den ene hånd.

 

 

Firmaet Spire er oprindelig startet i Holland i 1998 og de har gennem mange år produceret køleløsninger, PSU'er og kabinetter. Firmaet har som sagt hovedsæde i Holland og salgskontorer i Japan og Brazilien. Selve produktionen af produkterne foregår i ShenZhen i Kina. Firmaet tilstræber at være på forkant med markedet på alle de områder hvor de producerer produkter. Spire's idealer er disse 3. Det første er hele tiden at stræbe efter at blive stærkere, næste målsætning er at være ærlige og det sidste er hele tiden at udvikle og producere de sidste nye teknologier indenfor de områder som Spire nu dækker. 

 

Introduktion til næste side.

 

da9els
 
Senior Skribent
Tilføjet:
10-11-2014 09:55:30
Svar/Indlæg:
4336/90
Hvor meget støjer PSU'en?
Fin gennemgang ellers 🙂


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
10-11-2014 13:36:23
Svar/Indlæg:
1990/273
#1

Ikke den værste low cost PSU jeg har hørt, men heller ikke helt støjfri. 😀