Test: Razer Blade QHD+ notebook

Bærbare d.  14. januar. 2016, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 17810 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 22400,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

Introduktion

På årets Dreamhack fik vi den gode nyhed, at Razer nu omsider har valgt, at gøre deres bærbare computere tilgængelige i Europa, endda med Norden som det første område. Vi var endda så heldige at få den nyeste version af deres Razer Blade med hjem, som vi i dag vil kigge nærmere på. Razer har her forsøgt at producere en gaming bærbar, der adskiller sig fra de fleste konkurrenter ved at kombinere en stærk processor og grafikchip med et kompakt ydre.
 


 

Razer har hovedkvarter i San Diego i USA, og har siden starten i 1998 fokuseret på at udvikle produkter henvendt gamere. Det er et firma der fra starten vækkede opsigt med deres lidt specielle mus Razer Boomslang, og siden har udgivet en lang række gaming produkter. Særligt mus, musemåtter, keyboards og headsets, men særligt på det seneste har de spredt sig lidt mere end tidligere, med blandt andet en soundbar og deres nye smartwatch Razer Nabu.

 

kedde2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-01-2016 19:32:47
Svar/Indlæg:
703/19
Mage til overpriced middelmådige computer skal man lede længe efter.. Det jo direkte latterligt hvor dyr den er ift. den hardware den har?
18.000 kr. og så er det kun 970m..

Åh nej nej nej nej nej 🤣 🤣


mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-01-2016 13:14:22
Svar/Indlæg:
3993/206
Rigtig spændende læsning.

Er mere vant til Lenovos ultrabook, end macbooks, så for mig minder den mere om sådan en.
Mht usb opsætning, så er det er vel bare blevet en std inden for laptops, tænker jeg. Lige som med at der ikke er en lås til og åbne låget. Er det ikke kun ibm/lenovo klassiske maskiner der har det efterhånden?

Det første billede hvor man ser den åben, forfra, der synes jeg mere den minder om en asus i design, pga af de meget store bløde rundinger.

Og hvis prisklassen ligger omkring de 15k kr. Så skal jeg nok ikke ha en lige med det samme. Ikke med mindre jeg vinder den store præmie i lotto alene 🤣