Test: Coolermaster Hyper TX3i køler

Køling d.  17. februar. 2017, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 14970 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 201,00
Produkt udlånt af: Coolermaster
DK distributør: Fourcom

Introduktion

Ved første øjekast minder Hyper TX3i meget om den tidligere testede Hyper 212X. Men den er krøbet en smule i produktionen. Hyper TX3i er blevet meget mere kompakt, så dem med mindre kabinetter nu også kan nyde godt af god og effektiv køling til små penge.
Med en beskeden højde på 136 mm, kan den være i de fleste kabinetter. Du får stadig heat pipes af kobber og en effektiv blæser. Sidstnævnte er dog gået et nummer ned i størrelse. Hyper TX3i kommer med en 92 mm PWM med Coolermaster´s eget "Quick-Snap Fan Bracket Design".
Det lille "i" i modelnavnet betyder, at Hyper TX3i kun er beregnet til montering på en Intel-platform.Cooler Master behøver næppe den helt store introduktion. De har været en stor spiller på markedet de sidste 20-25 år. Med så mange år på bagen, har de samlet en masse viden, erfaring, og rutine. Så vi tillader os, at have store forventninger til MasterLiquid Pro 240.
Med en vision om, at levere de bedste køleløsninger, kan du i dag finde Cooler Master's logo på kabler, PSU´er, kølere, kabinetter m.m.


 

Innovation og teknologi på næst side.