Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1668,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Fourcom

Introduktion

 

RX 470 grafikkortkortene hører til i den meget prisvenlige ende, alligevel formår de at levere ret gode FPS i mange af de nyere spil. Det yder ganske udmærket og lægger sig tæt op ad GTX 970 kortene fra Nvidia.

  

Kassen er ligesom RX 460 kortet forsynet med en masse info om, at ASUS her leverer et RX 470 kort med 4 GB DDR5 RAM, at det er et STRIX kort og at der med i kassen er et spil i form af et registreringskort til World of Warships. Selve grafikkortet er også vist på et farvebillede. 

På bagsiden finder man info om kortets mange fine funktioner som f.eks. de særlige blæsere, som kan flytte store mængder luft i stil med turbineblade. Her nævnes også, at der er et ekstra blæserstik til en systemblæser bag på kortet. Desuden nævnes kortets komponenter, som skulle være ekstra pålidelige samt den medfølgende software GPU TWEAKII, som tager sig af styringen af diverse indstillinger.

 

 

ASUS - eller mere præcist ASUSTeK er et Taiwanesisk firma, der blev grundlagt i 1990. De er mest kendt for deres hardware komponenter, men de senere år har de også vundet rigtig godt ind på notebook markedet. Det er dog ikke det eneste, ASUS producerer. De laver nemlig også PDA'er, mobiltelefoner, netværksprodukter og LCD skærme og et væld af tilbehør. Bloomberg's Businessweek har vurderet ASUS til at være en af asiens 10 største IT virksomheder.

 

Specs følger på næste side.