Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: Fourcom

Introduktion

Markedet for luftkølere er stort, og stadig stigende. Gode gamle Gigabyte træder nu ind på markedet med deres Extreme Gaming XTC700 luftkøler. Det er blevet meget populært med masser af lys, og Gigabyte følger trenden med XTC700. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænsen.
Hvis man ser bort fra lyseffekterne er det en tower køler med kobber heatpipes, og et par 120 mm blæsere. Det hele er pakket ind i plastic, så XTC700 får et råt look. Om Gigabyte så har et par tricks oppe i ærmet, finder vi ud af senere.
Førstehåndsindtrykket er mere end godkendt.Gigabyte behøver næppe nogen særlig introduktion. Firmaet blev etableret i 1986, og de fik hurtigt etableret sig med kvalitets bundkort. I oc-miljøet er der lavet utallige verdensrekorder med Gigabyte bundkort. I dag producerer Gigabyte også grafikkort, kabinetter, Barebones m.m.
XTC700 er deres første luftkøler.


 

Innovation og teknologi på næste side.

mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-01-2017 17:41:54
Svar/Indlæg:
4093/210
Fin artikel. Ser ud til at køleren vil passe til et aerocool DS cube. Siger jeg uden at tjekket målene ud 🤣


Monberg75
 
Skribent
Tilføjet:
12-01-2017 22:44:30
Svar/Indlæg:
1194/156
Synes køleren ser rigtig fed ud :)

Du skriver i innovation og teknologi, at der ikke er noget specielt at bemærke.

Det første jeg bemærkede ved den, da du viser direct contact fladen er, at rørene er MEGET tykke.

Jeg har ikke set en køler med 10mm heatpipes før. Og det ser jo ud til at det har en rigtig god virkning på varmeafledningen. Selve kontaktfladen er umiddelbart mere kobber en jeg har set på mange andre kølere, og mindre aluminium. Ergo, er der mere kontakt direkte til heatpipes end ved de andre kølere.

Ydermere, så er der en lille fordybning på begge sider af hver heatpipe. Disse fordybninger giver dårlig kontakt. Dem har man ikke særlig mange af på denne køler i forhold til kører med flere heatpipes. Jeg har se kølere med 4-5 heatpipes på den måde.

Så alt i alt, har de da gjort lidt på innovationen ved, at give en større og mere stabil kontaktflade til heatpipes. Hvilket jo også viser sig ved varmeafledningen. At køleren klarer sig rigtig flot med kun 3 heatpipes :)

Men ellers lækker artikel og gode billeder og forklaring.

:)


Monberg75
 
Skribent
Tilføjet:
12-01-2017 22:45:15
Svar/Indlæg:
1194/156
Hov.. Og Lyset og blæser 'hubben' er jo også en del af teknologien og innovationen. Det er vist ikke set på den måde før :)