Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1940,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Denne gang ser jeg nærmere på et ASUS TUF Bundkort med Z270 chipsættet. Det er fremstillet specielt med henblik på at kunne køre 24/7 uden problemer, og derudover være særdeles hårdhudet så det tåler en voldsom håndtering. Det kan det i kraft af at der ligesom på tidligere Sabertooth bundkort er monteret armering i form af stålskjolde på både under, og overside af printet. Med andre ord et bundkort som ikke påvirkes af noget som helst, men ligger urokkeligt sikkert mellem stålet. Men kan det så også klare en gang OC? Jeps det har ASUS naturligvis sørget for med en rigtigt god 10 faset CPU strømforsyning.

  

På fronten ser vi et nærmest CAD agtigt gennemsigtigt billede af et hjørne på bundkortet. Navnet er fremhævet i stor skrift og i venstre side ses TUF logoet. Ved siden af billedet får vi oplyst at AURA Sync er understøttet på dette bundkort og i underkanten ses en række ikoner som fremhæver en del af bundkortets indbyggede funktioner og standarder. På bagsiden ses så et stort billede af bundkortet og med endnu mere uddybning af nogle af funktionerne.  

ASUS er blandt IT-branchens største og mest anerkendte producenter af hardware. I sortimentet har de bl.a. bundkort, grafikkort, bærbare og meget andet. ASUS er blandt andet kendt for deres Republic of Gamers produktionsrække, Eee PC'er samt en helt række andre.

Lidt om chipsættet følger på næste side.