Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 3364,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Dette bundkort er dedikeret til Entusiasten eller gameren som bare må eje et bundkort med de nyeste teknologier og ekstra faciliteter i form af f.eks. et specielt kort til Thunderbolt og et lille Oled display til at vise de 4 bootstages CPU, MEMORY, VGA og BOOT samt temperaturen på CPU'en, vcore spændingen, hastighed og blæser info. Det kan eventuelt kombineres med dit eget billede på skærmen, i stedet for ASUS Logoet.

 

På toppen af kassen ser vi et flot billede af bundkortet. I toppen til venstre ser vi ASUS logoet og på midten af den sorte kasse ses bundkortets navn. I underkanten vises ikoner for mange af bundkortets funktioner. På bagsiden ses bundkortet med nogle henvisnings pile udfor som beskriver en del af funktionerne på bundkortet. Derudover oplyses i højre side at bundkortet er 5 vejs optimeret, at det er muligt at montere intel Optane Memory og som noget nyt på dette bundkort er det muligt at opsætte hvad ASUS kalder Virtual RAiD ON CPU (VROC) Det betyder at Trafikken til og fra dit RAID ikke bliver holdt tilbage af DMI bottlenecks mere.I det nederste felt i højre side Fremhæves Blæserhubben, WI-FI kortet og ThunderboltEX3 kortet.

 

ASUS er blandt IT-branchens største og mest anerkendte producenter af hardware. I sortimentet har de bl.a. bundkort, grafikkort, bærbare og meget andet. ASUS er blandt andet kendt for deres Republic of Gamers produktionsrække, Eee PC'er samt en helt række andre.

Lidt om chipsættet følger på næste side.