Test: be quiet! Silent LOOP 360 mm cooling

Køling d.  31. juli. 2017, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 14265 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1324,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

Det er efterhånden nogle måneder siden, at be quiet!´s Silent Loop 240 var forbi redaktionen. Dén var vi ret begejstret for. Uden at nævne navne, så har én af be quiett!´s konkurrenter lanceret en 360 mm AIO. Om det er derfor, be quiet! har udvidet serien, skal jeg ikke gør mig klog på. Faktum er, at der er et marked for disse gigantiske AIO´s, og be quiet! vil naturligvis også have deres del af kagen.

Bortset fra størrelsen, er der ikke den helt store forskel på Silent Loop 240 og 360. Radiatoren er stadig lavet af kobber, pumpen er den samme, og så er der naturligvis hele 3 af de fantastiske Pure Wings 2 PWM blæsere med til herligheden.
be quiet! Silent Loop 360 har også fået support for de nyeste CPU-sokler - AM4 og Intel 2066. Alt i alt leverer Silent Loop 360 et førstehåndsindtryk der er mere end bare godkendt.


 

Som så mange andre producenter, startede be quiet!, med et enkelt produkt. Strømforsyninger af meget høj kvalitet. Efter de vandt indpas på markedet, har de efterfølgende udvidet sortimentet med CPU-kølere, blæsere, kabinetter og andet PC-tilbehør. Det hele med den velkendte tyske sans for kvalitet.

be quiet!´s produkter er målrettet slutbrugeren, der ønsker høj kvalitet og et meget lavt støjniveau.
 

 
 
Innovation og teknologi på næste side.