Test: DALI KATCH Bluetooth højtaler

Lyd d.  04. maj. 2018, skrevet af morra19 3 Kommentarer.  Vist: 17578 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: 
Oversættelse: morra19

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2899,00
Produkt udlånt af: hifiklubben
DK distributør: hifiklubben

Introduktion

KATCH er den første transportable Bluetooth-højttaler fra den danske højttalerspecialist DALI. Og hvilken Bluetooth-højttaler! Den fine bestykning giver dig en lydkvalitet, som sætter høje standarder for denne kategori, og det lækre aluminiumsdesign i raffinerede moderne farvekombinationer gør KATCH til et frisk pust overalt, både ude og inde. Så fik I lige DALIs egne ord, og jeg må erkende at jeg ikke er langt derfra, men mere om dette senere.

 

 

DALI, Danish Audiophile Loudspeaker Industries, voksede ud af Skandinaviens førende audio-detailkæde i 1983 baseret på den observation, at kunderne ofte anmodede om en kombination af størrelse, form, ydeevne og pris, som eksisterende mærker ikke kunne tilbyde. DALI har forpligtet sig fuldt ud til opgaven med at skabe højttalere med fremragende ydeevne og naturlig lyd til konkurrencedygtige priser.

Dirrende af tillid og inspireret af en fast tro på, at det ville være muligt at skabe en unik DALI identitet, der fokuserede på musikalsk realisme og lydintegritet, satte DALI sig i gang med at omdefinere lydgengivelsen.

Nu med mere end 30 års erfaring og global anerkendelse kan DALI med stolthed sige, at de har taget stilling til lyd, og at de har "state of the art" potentiale.

I dag tilbyder DALI et spændende udvalg af højttalere, der passer til enhver smag fra den omkostningsbevidste SPEKTOR-serie til præstationshøjttaleren EPICON. Med mere end en million tilfredse DALI-ejere i mere end 65 lande bringer de musik og film til liv i hjemmet , hvilket giver stolte DALI-ejere en mere ærlig, nuanceret og rigtig detaljeret lytteoplevelse.

 

 

 

yupper
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2018 20:25:24
Svar/Indlæg:
1321/10
ja, synd at de ikke har understøttelse for enten Spotify, Deezer og Napster som mange af deres konkurrenter har.


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
11-05-2018 19:39:01
Svar/Indlæg:
2670/468
#1 Hvad tænker du med understøttelse, du afspiller lyden fra din håndholdte enhed, og via BT kan den jo spille fra Spotify mv.?


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-05-2018 19:53:43
Svar/Indlæg:
7722/226
#2
Har også "lidt" svært ved at se hvad problemet er for #1....
Min fon og tablet understøtter alle de nævnte streamings services og min ILoud modtager og afspiller det gerne.... :yes: 😛 🤣