Test: Steelseries Siberia 200

Lyd d.  03. september. 2018, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 5581 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 515,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

VI har i dag besøg af et gaming headset fra Steelseries, der i vanlig stil bygger oven på det originale og nærmest legendariske første version af Siberia headsettet. Modellen vi skal se på i dag hedder Siberia 200, og er blandt de billigere headsets i sortimentet. Læs med på de næste sider, når vi ser om det er pengene værd. 
 


Den altoverskyggende målgruppe for SteelSeries-produkter er uden tvivl gamerne. SteelSeries er blandt andet kendt for at producere headsets og musemåtter (blandt andet den legendariske Icemat), men de har også mus, keyboards, software og forskelligt gaming tilbehør i sortimentet. SteelSeries er sponsor for en lang række gamingteams, hvoraf de mest kendte nok er Mousesports, SK-Gaming, emuLate og PGSPokerStrategy (tidligere Team Pentagram). For at optimere produkterne til gaming bliver de testet af og optimeret i samarbejde med førende gamere.

CodePadawan
 
Overclocker
Tilføjet:
22-11-2018 15:57:53
Svar/Indlæg:
3/1

Jeg har pt kun gode erfaringer med Siberia 200 - de sidder mega godt på ørerne - og de lukker nærmest alt larm ude 🙂

- hvis jeg skulle sætte fingeren på en ting - så skulle det være mikrofonen: Den er okay til spil - men til skypeopkald osv. kan man godt høre at det er i den billige ende af mikrofoner. 

Uanset hvad, så har det været de 600kr. værd for mig - jeg købte mine her: https://gg-setup.dk/collection... men kan se at der er kommet endnu bedre tilbud rundt omkring😕