Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  3395,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

Deepcool er en af de nye spillere på markedet, og et par af deres produkter har allerede været en tur forbi redaktionen. Denne gang er det ikke en køler, men et meget anderledes kabinet vi skal kigge på.
Markedet for de de store high/full tower kabinetter er gået lidt i stampe, og dét mener Deepcool der skal gøres noget ved. Vi har før testet dual champer kabinetter og har været begejstret. Hvis dual champer er godt, må quad champer være dobbelt så godt. Det er åbenbart tanken bag Deepcool Quadstellar. Om det fungerer i virkeligheden finder vi ud af senere.
For at lave et quad champer kabinet har Deepcool valgt et meget anderledes og dristigt design. Havde kabinettet været gråt kunne det snildt gå for at være en missillauncher på et krigsskib. Nu er det så sort, med røgfarvet plexi foran hvert champer... Ikke alene ser det meget anderledes ud, det ser også ret råt og brutalt ud. Med RGB i fronten, skriger det nærmest på en gamer med behov for at vise sin rig frem.
Jeg er lidt i syv sind om hvorvidt jeg kan lide det eller ej. Det ender med jeg tager min objektive hat på, og syntes Deepcool er et frisk pust med sit meget anderledes design.


 

Deepcool som firma blev etableret i 1996 og de startede op med at producere server, desktopkølere og diverse tilbehør til disse. Som så mange andre producenter, har også Deepcool udvidet deres sortiment. Du kan i dag finde deres logo på AIO, kabinetter og PSU´er.


 

bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
12-09-2018 08:51:40
Svar/Indlæg:
848/71


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
12-09-2018 15:36:45
Svar/Indlæg:
300/58

Jeg så en test på youtube hvor "Pauls Hardware" ikke kunne få softwaren til at virke, det ser ud til at være en enestående fejl. Havde selv tristellar en overgang og super fedt kabinet, men hold da op det fylder. 


ellers lækker review!