Test: Cougar Havoc BT headset

Lyd d.  13. august. 2019, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 4981 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: neemos
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 


Da HwT.dk var til Computex 2019 i Taiwan, var vi forbi til en lille sludder hos Cougar, og det endte med, at vi blandt andet fik dette headset med hjem til test, Cougar Havoc BlueTooth. Det er et trådløst headset som kører over bluetooth og Cougar lover 8 timers batteritid på headsettet. 

Vi får testet Cougar Havoc BT, og ser om det holder hvad de lover.


Målet for Cougar er at være leveringsdygtige med "Best in the class" innovative produkter, som er med helt fremme i skoene (cutting edge) gamer produkter. Cougar blev grundlagt i 2007 af en gruppe entusiaster og professionelle medarbejdere i Tyskland, som syntes at der på PC hardware ikke var sket de store ændringer i den måde en desktop PC fremstår på over de sidste 20 år. Det er stadig det samme kedelige udtryk og et internt layout med uendelige ukreative kosmetiske variationer og dårlig kvalitet.

Derfor ønskede Cougar at forsyne gamere med mere stilfulde produkt koncepter, som samtidig ville møde de skrappeste kvalitetskrav. I dag har Cougar udviklet sig til et Globalt mærke som leverer innovative, højydelses og højkvalitets produkter til PC Gaming markedet.


På næste side kigger på hvad der følger med i kassen fra Cougar.