Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på Link til Komplett 3599,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 


Razer har udviklet Core X gaming boxe med henblik på at levere desktop grafikydelse til laptops i en pakke, der er til at tage med sig, hvis situationen påbyder det. Core X laves i to versioner. En Core X og en Core X chroma. I dag ser vi nærmere på Chroma versionen. Begge versioner har det til fælles at de kan huse et 3 slot grafikkort og kan levere op til 100 W strøm til en laptop, men her begynder de at være lidt forskellige selvom kabinetterne ligner hinanden til en forveksling, når enheden er slukket. PSUen er på 650 W i Core X og 700 W i Chroma versionen. Men begge understøtter grafikkort der sluger op til 500 W. De ekstra 50 W i Core X Chroma bruges sikkert til at drive de 4 USB 3.0 og LAN port. Så alt i alt har Razer budt gamere og grafikkere op til dans ved at give muligheden for at tage sit højydende grafikkort med sig under armen.
 


Razer er en af de helt tunge drenge, når vi snakker gaming-udstyr. Razer var blandt de første til at udvikle deciderede gaming mus tilbage i 1999, hvor de kom på banen med Razer Boomslang, som var en højpræcisionsmus med en meget unik form. Ikke desto mindre havde den specielle mus god succes, hvilket viste sig i form af Razers markante indtagen af gaming markedet som nu er blevet en 'ting'. Razer var samtidigt et af de første firmaer til at sponsorere professionelle gamere, hvilket har løftet industrien til helt nye højder. Det er derfor Razer kører under sloganet 'By Gamers, For Gamers'.


På næste side ser vi hvad Razer har gemt til os i kassen.

 

 

Shiv01
 
Overclocker
Tilføjet:
01-07-2019 14:22:30
Svar/Indlæg:
1/0

-Slettet-Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af freak_master d. 01-07-2019 14:31:14.


Ru113
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-07-2019 15:14:57
Svar/Indlæg:
316/65

Er det helt fair at give dårlige point for ydelsen når det er din CPU der er bottleneck, og ikke den eksterne GPU?
Hvis man havde smidt denne eksterne GPU i en stationær maskine der køre en tilsvarende CPU med Thunderbolt 3 port, havde resultatet nok været helt anderledes.

Det er jo ikke den eksterne GPUs fejl, at den testede laptop køre med en "U" serie processer som bare er weak ift. normale desktop class CPU'er. 

Vil tro at det relle ydelsestab på ekstern GPU ligger på omkring 10%, og ikke de 50 du beskrver i 3dmark. Havenissen
 
Senior Skribent
Tilføjet:
02-07-2019 16:05:50
Svar/Indlæg:
131/19

#2 - Jeg kan kun give karakter efter hvad jeg har af udstyr at teste med OG jeg skriver også at min i7-7600U højest sandsynligt er flaskehalsen, som du også har konkluderet. 3 er hverken en dårlig eller "minus" karakter. Du kan læse vores definitioner af karakterne her: https://hwt.dk/test/4448/ratin...

Hvis jeg KUN havde 3DMark13 testen at vurdere karakter efter, havde den fået 1.

Jeg kan IKKE med god samvittighed give karakter efter "hvad nu hvis" situationer. Præmissen for testen var også at sætte en laptop sammen med Core X Chroma. Jeg er ikke i tvivl om at en i7-9700k sammen med Core X Chroma vil kunne give et langt bedre resultat, men som sagt det er ikke præmissen for testen.