Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1722,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 

Dette bundkort henvender sig nok især til brugeren som ønsker et bundkort til sin nyindkøbte RYZEN CPU i 3000 serien. Der er ikke vildt meget software med til hjælp for gameren, til gengæld får man med dette bundkort sidste nye PCIe 4.0 teknologi, og det til en meget rimelig pris. Der er ikke ofret noget på ydelsen som ligger på højde med selv de dyreste. Asrock kalder selv dette et mainstream bundkort til hverdagsbrugeren og entusiasten.
 

Kassen ser lidt speciel ud for bundkortets navn står på en grå baggrund som nok skal ligne børstet stål. LOGOet for STEEL LEGEND ses længere nede og helt nede i underkanten af kassen ses de ting som bundkortet understøtter. I hjørnerne ses et camouflagemønster som også findes på selve bundkortet. 
 

ASROCK blev stiftet i 2002 og har siden fremstillet bundkort. I mange år, medens de fik etableret sig på markedet producerede de budgetbundkort til fornuftige priser. Oven i hatten fik man ofte ekstra funktioner eller software, der var med til at flytte overvejelserne over på om ikke man fik mere for pengene ved at købe hos ASRock. I dag producerer ASRock ikke kun lavprisbundkort, men er også oppe at konkurrere med de langt mere etablerede mærker.

 

Vi ser nærmere på chipsættet på næste side.