Test: Steelseries Arctis 1 Trådlås Headset

Lyd d.  22. januar. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 6542 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på  829,00
Produkt udlånt af: SteelSeries
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 


Vi har modtaget et nyt lækkert og trådløst headset fra Steelseries, Arctis 1 wireless, som er en lidt ny måde at gøre hele headset tingen på. Steelseries har nemlig lavet den trådløse dongle som USB-C, hvilket gør at du kan tilslutte det til alle enheder med det stik, om det er din PS4, PC, Switch eller Android telefon.

Det gør det utroligt nemt at skifte fra din telefon mens du er på farten og over til din arbejdspc eller hjemmepc. Du kan selvfølgelig afmontere mikronen, så man ikke ligner en totalt nørd når man har det med ud i offentligheden.

Arctis 1 er udstyret med den samme driver som det prisbelønnede Arctis 7, hvilket gør at lyden er i topklasse på dette headset.
 


Den altoverskyggende målgruppe for SteelSeries-produkter er uden tvivl gamere. SteelSeries er blandt andet kendt for at producere headsets og musemåtter (blandt andet den legendariske Icemat), men de har også mus, keyboards, software og forskelligt gaming-tilbehør i sortimentet. SteelSeries er sponsor for en række gamingteams, hvoraf de mest kendte nok er Mousesports, SK-Gaming, emuLate og PGSPokerStrategy (tidligere Team Pentagram). For at optimere produkterne til gaming bliver de testet af og optimeret i samarbejde med førende gamere.


På næste side kigger vi på hvad der følger med i pakken fra Steelseries, samt hvilke specifikationer Arctis 1 headsettet har.