Test: Steelseries Apex Pro TKL Keyboard

Styre-enheder d.  12. december. 2019, skrevet af neemos 2 Kommentarer.  Vist: 6621 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på  1599,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 


Steelseries er ude med deres nye Apex Pro TKL, som er et såkaldt tenkeyless (uden numpad) tastatur. En ny feature som vi ikke har set før, er justerbare switches, det vil sige at det er muligt at bestemme hvornår switchen skal aktiveres, altså hvor langt ned man skal trykke før der sker noget. 

Det bliver spændende at se, om det er det nye sort eller om det bare er en gimmick, som ikke rigtigt kan bruges til noget. Under alle omstændigheder, så får vi testet Apex Pro TKL, så i får en ide om hvad det betyder for din gaming.
 


Den altoverskyggende målgruppe for SteelSeries-produkter er uden tvivl gamere. SteelSeries er blandt andet kendt for at producere headsets og musemåtter (blandt andet den legendariske Icemat), men de har også mus, keyboards, software og forskelligt gaming-tilbehør i sortimentet. SteelSeries er sponsor for en række gamingteams, hvoraf de mest kendte nok er Mousesports, SK-Gaming, emuLate og PGSPokerStrategy (tidligere Team Pentagram). For at optimere produkterne til gaming bliver de testet af og optimeret i samarbejde med førende gamere.


På næste side tager vi et kig på hver der følger med i kassen.

 

 

bamselinen
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-12-2019 13:30:34
Svar/Indlæg:
2144/218

Jeg er ihvertfald glad for mit det kører bare

 neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
12-12-2019 18:37:55
Svar/Indlæg:
1119/307

det er et super awsome tastatur, det er helt sikkert