Test: NZXT H510 Elite MID-TOWER kabinet

Kabinetter d.  31. marts. 2020, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 4362 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  1495,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 

Dette kabinet er rigtigt lækkert i sit design og NZXT har gjort noget ekstra ud af LED lyset i blæsere og i toppen, det hele styres via deres cam software. H510 Elite henvender sig nok primært til brugere som sætter æstetik og kvalitet samt adresser bart LED lys som prioritet. Kabinettet har også både glas sideplade og front. Der er på bagsiden af bundkortet monteret plastikguides til mange af ledningerne, så de ligger nydeligt på deres pladser og holdes fast med strips.
 


NZXT H510 ELITE leveres som vi er vandt til at se det fra NZXT i en stor papkasse i hvid og violet. Kabinettet vises i farver midt på kassens front og bagside. Det er dog lidt snyd for kabinettet har ikke 4 RGB blæsere, de må have rodet rundt i fotoene. Specifikationerne finder man på siderne af kassen. Her på fronten ses kabinettets og NZXT's logo og vi får at vide det er et Mid-Tower.
 


NZXT er et amerikansk firma, som blev grundlagt i Los Angeles i 2004. Deres hovedsæde er stadig i Amerika og deres produktion er outsourced til Kina og Taiwan. NZXT producerer en lang række computerkomponenter, heriblandt kabinetter (hvilket de snu læsere nok allerede havde opdaget), strømforsyninger, fan controllere, mus osv. Fælles for alle deres produkter er, at de er rettet mod gamere.

 


Lad os se, hvad kassen gemmer på.