Test: Zalman CNPS17X cpu-køler

Køling d.  22. juni. 2020, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 5397 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  449,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 

Denne gang ser vi nærmere på en ny køler fra ZALMAN som de fleste nok er bekendte med for deres mange fine kølere, især fra før i tiden. Denne luftkøler med 2 blæsere i én, er også udstyret med adressérbart RGB LED lys, så man kan se de vildeste mønstre præsenteret digitalt (afhænger af bundkortet software). Den henvender sig primært til brugere, som ikke skal overclocke helt vildt, men som gerne vil have LED effekterne fra blæseren og en meget stille blæser og dermed et stille system.
 


Æsken som denne ZALMAN CNPS17X luftkøler leveres i, er blanksort med et flot billede af noget af køleren og blæseren på forsiden. Med lidt overdrevent RGB LED lys lagt på, men OK overdrivelse fremmer forståelsen. I overkanten ses ZALMAN logoet og i den anden side får vi navnet på køleren og lidt info om hvordan den er fremstillet, samt at de nyeste sokler fra både Intel og AMD er understøttet.
 


Zalman er efterhånden en af veteranerne på kølemarkedet og har siden 1999 leveret køleløsninger til PC løsninger. Zalmans hovedmål har lige fra starten været at levere effektive, men støjsvage, køleløsninger.

 


På næste side ser vi på æskens indhold og lidt om teknikken.