Test: Epos GSP 300

Lyd d.  14. oktober. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 3329 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på  599,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 


Designet til gameren der nyder kanon lyd til deres spil - GSP 300 leverer en fordybende oplevelse med høj kvalitets lyd samt en dyb bas der leverer til en intensiv oplevelse mens du gamer.

Det er hvad EPOS selv siger om deres GSP 300 headset, vi kigger selvfølgelig nærmere på om headsettet lever op til hvad der bliver lovet og om komfort og kvalitet er hvor man forventer det.

 

EPOS brandet er et nyt dansk initiativ der blev lanceret i sommers, hvor vi også skrev en nyhed om det (Link). Tyske Sennheiser og danske Demant (specialister i bla. høreapparater) har i flere år haft et samarbejde om Sennheiser brandede gaming headsets, men nu er det blevet skilt ud i et nyt selskab. Som de selv skrev i nyheden: "EPOS, der er blevet skabt fra Demants 115 års erfaring inden for lyd og innovation, bygger videre på arven fra Sennheiser Communications A/S. EPOS vil sælge Sennheiser Communications-porteføljen af gamerudstyr under brandet EPOS | SENNHEISER og samtidig introducere en enestående ny portefølje af førsteklasses EPOS-brandede produkter. Lanceringen af det første store EPOS-gamingprodukt er sat til oktober 2020". 

Etableringen af EPOS er baseret på beslutningen om at lade forretningssegmenterne i konsortiet – kendt som Sennheiser Communications - mellem Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG og Demant A/S udvikle sig i nye konstellationer. Sideløbende med introduktionen af en ny EPOS produktportefølje vil den danske virksomhed fortsætte med at sælge den nuværende Sennheiser Communications portefølje som en co-branded produktlinje med navnet EPOS | SENNHEISER.

Sennheiser er således ude af samarbejdet, EPOS har overtaget de gamle gamer headsets som videreføres, og der udvikles nye headsets i den nye virksomhed EPOS.
 


Næste - Vi kigger nærmere på hvad man får med i kassen samt hvilke specifikationer som  GSP300 headsettet har