Test: ASRock B550 Taichi RAZER EDITION

Bundkort, AMD d.  26. marts. 2021, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 1597 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1919,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: Proshop.dk

Introduktion

 

 

Denne gang ser vi nærmere på et bundkort fra ASROCK de har sendt os deres TAICHI bundkort lavet i samarbejde med RAZER og derfor hedder det da også RAZER Edition. Det er et bundkort med B550 chipsæt og det er optimeret for hardcore Gamere og Entusiaster med særligt fokus på Max. performance og til en pris der er til at betale. Det vil uden tvivl også tiltale brugere med RAZER enheder så det hele kommer til at matche.

 Udenpå æsken ser man et flot billede af bundkortet og det leveres i en display æske hvor man kan åbne forsiden og se selve bundkortet under en gennemsigtigt plastikrude.


 


ASRock blev stiftet i 2002 og har siden fremstillet bundkort. I mange år, medens de fik etableret sig på markedet, producerede de budgetbundkort til fornuftige priser. Oven i hatten fik man ofte ekstra funktioner eller software, der var med til at flytte overvejelserne over på om ikke man fik mere for pengene ved at købe hos ASRock. I dag producerer ASRock ikke kun lavprisbundkort, men er også oppe at konkurrere med de langt mere etablerede mærker.

 


Vi ser nærmere på chipsættet på næste side.