Test: GELID LUX Tri-Color LED Ring Light

Diverse d.  07. april. 2021, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 2012 gange.

Korrekturlæser: morra19
Billed behandling: BPM
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

GELID LUX Tri-Color LED Ring Light.

 

 


Lux er en LED lys ring fra GELID, som har 3 farver eller rettere 3 slags farve indstillinger. Produktet er primært rettet mod streamere, men kan også bruges til andre ting, for eksempel online møder eller ved billedtagning.


 

Kassens Indhold

 


Inde i kassen finder vi LED ringen, en stor sugekop, en mobil holder og et kugleled samt en manual.


 

Specifikationer

 

Jeg har sakset specifikationerne inde på GELIDs egen hjemmeside.
 


 

Opsætning

 


Det hele skal i sin enkelthed bare skrues sammen.

 


Og så ender man med en opsats, der gerne skulle se ud som denne.

 


Ud over sugekoppen findes der også en klemme man kan skrue på istedet, dette er et tilkøbs produkt.

 


Man kan også til købe et gulvstativ, som LED ringen kan monteres på.


 

Brug

 


LED ringen giver at klart og faktisk ret behageligt lys og da det har 3 farver at vælge mellem, kan de fleste finde en farve som passer til det man skal bruge den til. Man kan også skrue op og ned for lysstyrken så det kan nemt tilpasses. For at ringen kan lyse skal den være tilsluttet en USB, jeg har ingen Power Bank så kunne ikke teste om man kan bruge sådan en.

 


Hele lysshowet styres fra fjernbetjeningen som sidder på ledningen. Simpelt og enkelt. Tænd/sluk, skrue ned for lystyrken, skifte farve (kold, almindelig og varm) og skrue op for lysstyrken.

 


For at det hele ikke skulle vælte så har GELID smidt en sugekop med i kassen. Den skulle være ganske kraftig og skulle kunne hæfte på glas, træ og plastik. Jeg har dog ingen fidus til den for hver gang jeg satte en mobil i holderen, gik der ikke mange minutter før at sugekoppen slap og jeg skulle nå at gribe det hele inden det væltede. Og ja jeg prøvede på flere materialer og jeg ved ikke om det er mine ting der har dårlig suge flade, men det lykkedes mig aldrig at få den til at stå med en telefon i lang nok tid til jeg kunne tage et billede af den sad i holderen. Så man skal have en telefon der ikke vejer ret meget eller er mindre end gennemsnittet. Et andet problem var også at holderen ramte knapperne på siden af telefonen, så det var ikke helt nemt at sætte telefonen ordentligt i holderen.


 

Konklusion

 


LED ringen i sig selv virker ganske godt og giver et godt lys. Det er rart med muligheden for at man kan skifte farvespekter og skrue op og ned for lysstyrken. Har man mulighed for at montere LED ringen på andet end sugekoppen, foreksempel stativet som GEILD selv sælger for 5,95€ /cirka 50,- DKK, eller klemmen til 4,95€ /cirka 40,- DKK, ville jeg personligt selv vælge klemmen - for den er man mere sikker på holder fast. Det kan godt være jeg bare har været uheldig med den sugekop, men det at den mistede suget flere gange, det er nok til at jeg ville droppe at bruge den og bruge en anden form for holder til LED ringen. Mest fordi jeg ikke vil risikere at få ødelagt min telefon blot for at tage et billede med god belysning.

Jeg oplevede også at mit kamera på telefonen blot matchede farven jeg valgte på ringen, hvorfor det egentlig ikke gjorde den store forskel, men havde det været en telefon hvor kameraet ikke havde været så godt, så havde lyset fra LED ringen hjulpet meget. LED ringen koster inde hos GELID selv 15,95€ /cirka 120,- dette må sige at være en ganske fornuftig pris. Da ringen og delene hovedsageligt er i plastik og ikke den bedste kvalitet, så er prisen som forventet. LED ringen kan det den lover, den leverer 3 farver lys og man kan justere lysstyrken. Er det det man har brug for, så behøver man jo ikke betale mere end højst nødvendigt.

 

Positivt
 

 • Kan det produktet lover
 • Nok tilbehør til at komme igang
 • Prisen

 

Negativt
 

 • Føles billigt
 • Sugekoppen har en hvis evne til at slippe
 • Prisen

 

 

UK summray

 

The LED ring itself works quite well and provides a good light. It's nice with the ability to change color scheme and turn up and down the brightness. If you have the option of mounting the LED ring on something other than the suction cup, for example the stand that GELID itself sells for 5.95 €, approximately 50, - DKK, or the clamp for 4.95 €, approximately 40, - DKK, I would personally choose the clamp. I may have just been unlucky with that suction cup, but the fact that it lost its suction several times is enough so that I would stop using it and use another kind of holder for the LED ring. Mostly because I do not want to risk ruining my phone just to take a picture with good lighting.

I also found that my camera on the phone just matched the color I chose on the ring, which is why it did not really make much difference, but had it been a phone where the camera had not been so good, then the light from the LED ring would have helped a lot. The LED ring at GELID itself costs 15.95 € about 120, - this is a very reasonable price. Since the ring and the parts are mainly made of plastic and not the best quality, the price is as expected. The LED ring can do what it promises, it delivers 3 colors of light and you can adjust the brightness. If this is what you need, then you do not have to pay more than what is absolutely necessary.

 

Positive
 

 •     Deliver what is promised
 •     Enough accessories to get you started
 •     The price

 

Negative
 

 •     Feels cheap
 •     The suction cup has a certain ability to loose its grip.
 •     The price

 

 
Test: GELID LUX Tri-Color LED Ring Light
Innovation / Teknologi3
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout2
Ydelse3
Pris3
Samlet56%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here